8/800 med mig och mosely

NYA KURSER. Steg 1.

i februari startar två nya kurser för våren. De kommer att löpa på under 3 månader. 

De första åtta veckorna är det kurs varje vecka, sedan 2 ggr till. totalt 10 tillfällen. Små grupper. Vi träffas på min mottagning på Karlavägen 65, mellan 18-20. Du får te/dryck och mellanmål/snacks.

10 tillfällen, kursmaterial, och tilltugg. 
Du  får nya boken 8/800 med kursen. 
Pris 5.450:-
 

Steg 2. Fortsättning.


Varannan vecka. 3 månader. 6 tillfällen. 
Här fördjupar vi våra kunskaper och går vidare i vår förståelse för hur metoden fungerar och hur en jämnviktfas kan se ut och hur du ska leva och tänka i framtiden.

Vi kommer också jobba mer med den metala biten och även träningen. 
Tanken är ju att aldrig mer släppa taget om den nya fina kropp du har fått!
Ny bok. Nya recept. Nya tips och råd.
Pris 3000:-
 

Onlinekurser. Nytt och spännande!

Detta är nytt för mig och väldigt spännande! Slutna grupper som du ansluter dig till, via FB.

Du kommer få recept, bild på mat, uppdateringar varje dag, videofilmer och framför allt pepp och stöd från både mig och gruppen. 
Jag erbjuder dessa i 4 veckorsperioder, det vill säga du är ansluten till gruppen under fyra veckor och har då möjlighet att ta del av dagliga inlägg i gruppen, både av mig och av de andra. Vi coachar, stöder och peppar varandra. Du får recept och bilder, små videofilmer där jag berättar om alla mina tillskott, gröna drinkar och massor av annat som hör denna metod till!
Här kan du ställa alla de frågor du har och berätta för dina kurskompisar på nätet hur det går.

Priset för fyra veckor är 950 kronor, och du bör nog räkna med minst 2-3 perioder. Du blir insläppt i gruppen när du betalat och när den startar. 

Tjejkvällar med mat och prat!

Miniföreläsningar på tjejkvällar där jag tar med mig mat och så har vi en kul kväll tillsammans och pratar mat, vikt, hälsa, måbra, och allt annat som ni är nyfikna att veta mera om!

Dessa träffar är mycket populära och här har ni möjligheten att välja vilken inriktning ni önskar på just ER föreläsning. Fyller din väninna jämnt, ska ni anordna en möhippa eller behöver ni helt enkelt bara en kväll i maten och hälsans tecken? Vi fixar det!