Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Presentkort coaching

Pris:
900 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Privat coaching / individuell kostplan

För dig som vill träffa mig i enskild rådgivning så finns det tider att boka både dagtid och kvällar/helger om det är svårt för dig av olika anledningar komma ifrån under arbetstid.

Vad behöver din kropp för näring för att må bra och nå din hälsovikt? Få vägledning och hjälp att skapa en individuell kostplan för just dina behov.

Det finns många frågetecken kring både kroppen, vikten, hälsan och andra personliga frågor och funderingar. Alla vill inte gå i en grupp och ventilera sina innersta tankar, även om många sedan de testat, upplever gruppterapi som helt underbart.
En del kommer till mig för en specifik fråga kring hälsan, maten eller tillskott. Då brukar 1-2 besök, med en månads mellanrum, vara helt tillräckligt. Sedan brukar dessa klienter komma tillbaka regelbundet för en ”check up” lite då och då. Ett sådant samtal tar 60 minuter och kostar vanligt terapiarvode.

Kostnad:
1 timme: 900 kr
6 tillfällen: 4.800 kr (du betalar 800 kr/tim)
10 tillfällen: 7.000 kr (du betalar 700 kr/tim) 
Inkl. moms
Payson - Kort & Internetbank eller Swish, väljs i Kassan


Presentkorten levereras i vitt kuvert.

Ange ev hälsning till mottagaren i orange fältet "Meddelande till butiken".

Önskar du få presentkortet skickat direkt till mottagaren, klicka då bort rutan framför "Leverera produkter till ovanstående fakturaadress." - och ange mottagarens info i de nya fälten som dyker upp.