Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Varför kan jag inte stå emot suget att småäta?

Varför blir jag hungrig
när jag precis har ätit?

Jag vet vad som är rätt men jag gör ändå fel!

Detta är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.

Under ett antal tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå din hälsovikt. Vi jobbar också tillsammans med att stärka självkänslan och minska din vardagsstress. Du förtjänar att trivas med dig själv!

Vad behöver din kropp för näring för att må bra och nå din hälsovikt? Få vägledning och hjälp att skapa en individuell kostplan för just dina behov.

Det finns många frågetecken kring både kroppen, vikten, hälsan och andra personliga frågor och funderingar. Alla vill inte gå i en grupp och ventilera sina innersta tankar, även om många sedan de testat, upplever gruppterapi som helt underbart.

För dig som vill träffa mig i enskild rådgivning så finns det tider att boka både dagtid och kvällar/helger om det är svårt för dig av olika anledningar komma ifrån under arbetstid.

En del kommer till mig för en specifik fråga kring hälsan, maten eller tillskott. Då brukar 1-2 besök, med en månads mellanrum vara helt tillräckligt. Sedan brukar dessa klienter komma tillbaka regelbundet för en ”check up” lite då och då. Ett sådant samtal tar 60 minuter och kostar vanligt terapiarvode.Kostnad:
1 timme 1000 kr
6 tillfällen 5.800 (du betalar 967/tim)
10 tillfällen 8.000 (du betalar 800/tim) 
 

kontaktformulär

Nu finns det möjlighet att köpa klippkort i olika valörer för coaching.
En perfekt present!

Vad är KBT?

KBT = Kognitiv Beteende Terapi
Kognitiv beteendeterapi är en famgångsrik behandlingsmetod inom psykologin. Terapin handlar om att undersöka i vilken mån det egna föreställningarna vi har stämmer med verkligheten eller inte.

Man menar att det vi upplever som ett problem uppstår i sambandet mellan hur vi tänker, känner och handlar. Tankarna i sin tur växer fram ur vår självbild, det vill säga hur vi ser på oss själva och våra brister och tillgångar.

Samtalsterapi

Många klienter kommer till mig i vägkorsningar i livet och vi använder flera olika verktyg, såsom både KBT (kognitiv beteendeterapi) såväl som klassisk psykoterapi, för att nå till en ny och förhoppningsvis bättre plats i livet.

Mat och viktfrågor kan fortfarande finnas med i bilden, men fokus ligger på ett djupare plan och får ses som en rena terapisessioner.

Jag är möjligen en aningens oortodox i min terapeutiska gärning då jag gärna använder redskap som kost, hälsa, mat, motion och de senaste och mest effektiva kosttillskotten för att nå våra mål.

Dessa möten är helt reglerade av klienten. Vi ses först under tre förberedande möten, då först bestämmer vi oss om vi tror att denna terapiform är bäst för klienten.

Tiden är inte begränsad och debiteras per timme.
 
Hälsa, terapi och rådgivning hemma i din egen soffa!

Distanskurs!

Jag har länge erbjudit möjligheten att följa Helhetsmetoden på distans och nu börjar det verkligen ta fart!

Med hjälp av Skype, telefon och boken Helhetsmetoden så kan du tryggt följa kursen på distans, vid tider som passar dig.

Du kan även boka enstaka samtal, när du känner att du har frågor eller funderingar, och bara vill ha en timmes konsultation.

Allt detta på distans. Och det fungerar så otroligt bra! Är du också nyfiken på att pröva ett samtal?
"Jag har länge följt Cathrine och använt många recept från olika tidningar samt köpt fler av hennes böcker. Att nu få möjligheten att ha henne som min alldeles egna coach, trots att jag bor i Malmö känns helt fantastiskt!"
Birgitta