Screenshot 2017-12-01 10.40.33
RESAN INSTÄLLD!
Tyvärr har denna resa blivit inställd, pga orsaker utanför vår kontroll.

Passa på att komma i form och förlänga sommaren med en härlig träningsvecka i ljuvliga Yalikavak, utanför Bodrum i Turkiet.

Vi bor på ett privatägt hotell i Bodrum med underbar trädgård i 6 lyxiga dubbelrum, vilket betyder att vi kan ta emot 12 gäster per vecka. Vi flyger direkt till Bodrum.

Under veckan kommer vi att börja varje dag med powerwalk på morgonen och sedan serveras en härlig frukost. Vi gör utflykter varje dag: Vandringar, cykelturer, båttur, besök på marknad, hammam-besök etc. Efter utflykterna väl hemma på hotellet kör vi vi ett träningspass.
  • Träningen leds av Eva Berggren - Personlig Tränare med specialitet 50+. Träningspassen omfattar styrke- och rörlighetsträning. Självklart anpassar hon styrka och intensitet för att passa för både den mindre tränade och den som vill få ut maximalt av sin träning.
  • Yoga kommer också att erbjudas. Margareta Wachtmeister kommer att leda veckans yogapass.
  • Cathrine Schück ansvarar för matlagningen och samtliga deltagare får vara med och komponera och laga middagarna. Vi äter en hälsosam kolhydratfattig medelhavskost som ska inspirera dig som vill gå ned i vikt eller få nya tips på god mat.

Välkommen!
Cathrine och Eva
"Vilken härlig vecka ni bjöd oss på!!

Jag har verkligen åkt på många hälsa/träningsresor eftersom det är ett aktivt intresse för mig och det var väldigt länge sen jag var så glad o nöjd när jag kom hem. Och varför det då - jo, det känns när det är äkta!!

All heder till er alla tre - må ni må så bäst ni bara kan. Sanna förebilder växer inte på trän - hoppas vi ses på nåt kul ställe framöver."

 
Deltagare Turkiet-resa,
maj 2018

DATUM

29 sept - 6 oktober, 2018

INFO

Pris: 12.500 SEK (ex. flyg)
I priset ingår:
  • Halvpension, matlagningskurs, träning, yoga, massage, vandringar och cykelutflykter (Båttur tillkommer)     
  • Del i dubbelrum, bäddlinne och handdukar
  • Transfer till och från flygplatsen.

Flygbiljett bokar man själv. Pegasus air har resor från ca 2.500 t/tr. Titta på kayak.se eller flygresor.se för resor till Bodrum.
 
Du bokar din plats på din träningsresa genom en handpenning på 1.000:- på konto 6112 -722 465 092, på Handelsbanken (skriv ditt namn på inbetalningen) samt kontaktar någon av oss enligt uppgifter nedan.  

Cathrine Schück   
www.schuck.se  
070-7333027 
cathrine@schuck.se 

Eva Berggren
www.takeyourtime.se
070-9229412
eva.berggren@takeyourtime.se