Screenshot 2017-12-01 10.40.33
Starta sommaren med en härlig träningsvecka i ljuvliga lilla Yalikavak, utanför Bodrum i Turkiet.

Vi bor på ett privatägt litet boutiquehotell med underbar poolområde och trädgård. Vi har sex lyxiga dubbelrum. Flyget går direkt till Bodrum.

Under veckan börjar vi varje dag med en powerstretch på takterassen och äter sedan en stor generös frukost tillsammans. Frukost och middag är inkluderade i priset och maten är designad av Cathrine Schück för att må maximalt bra och orka med dagens träning.

Varje dag gör vi en utflykt; det blir vandringar, båtturer, besök på marknad och shopping i vackra Bodrum. På eftermiddagarna kör Eva ett träningspass, i trädgården eller i poolen. Träningen leds av Eva Berggren - Personlig Tränare, med specialitet 50+.

Träningspassen omfattar styrke och och rörlighetsträning. Självklart anpassar hon styrka och intensitet för att passa för både den mindre tränade och den som vill få ut maximalt av sin träning. Nytt för i år är att vi har fler vandringar och du bör ha god vandringsvana och kunna gå 4 km/tim och ha bra utrustning för vandring.

På kvällen håller Cathrine matlagningskurs för två gäster per kväll. Fokus på måltiderna är att de ska vara hälsosamma, nyttiga och vi gör varje kväll en liten buffé med 3-4 rätter med mycket grönsaker, linser, bönor, kött/fisk. Smal, god och nyttig medelhavskost, där vi utesluter bröd, pasta och mejeriprodukter. Det finns vin att köpa till självkostnadspris.

DATUM

4-11 maj, 2019

INFO

Pris: 13.850 SEK (ex. flyg)

I priset ingår:
  • Halvpension (frukost + middag), matlagningskurs, träning och vandringar varje dag.
  • Del i dubbelrum, handdukar, badlakan och lakan.
  • Transfer t/r flygplatsen i Bodrum. ca 1 tim enkel väg.

Båttur och massage tillkommer.

Flygbiljett bokar du själv, och vi kommer att rekommendera en flight som passar alla, pris ca 2.500 kr.

Vi rekommenderar dig att teckna en egen reseförsäkring.
 
Du bokar din plats såhär:

1. Fyll i anmälningsformuläret
2. Betala handpenning på 1.000:- till 6112-722 465 092, H-banken, (skriv ditt namn på inbetalningen)

Välkommen!
Cathrine & Eva
"Vilken härlig vecka ni bjöd oss på!!

Jag har verkligen åkt på många hälsa/träningsresor eftersom det är ett aktivt intresse för mig och det var väldigt länge sen jag var så glad o nöjd när jag kom hem. Och varför det då - jo, det känns när det är äkta!!

All heder till er alla tre - må ni må så bäst ni bara kan. Sanna förebilder växer inte på trän - hoppas vi ses på nåt kul ställe framöver."

 
Deltagare Turkiet-resa,
maj 2018

KONTAKT

Cathrine Schück   
www.schuck.se  
Mobil: 070-7333027 
cathrine@schuck.se 

Eva Berggren
www.takeyourtime.se
Mobil: 070-9229412
eva.berggren@takeyourtime.se