Screenshot 2017-12-01 10.40.33
KURSER 8/800™
För dig som bor i Stockholm har jag kvällskurser på min mottagning, med start flera gånger per år där vi träffas en kväll i veckan i mindre grupper (Nästa: januari 2019)

Om du bor utanför Stockholm kan du följa kursen online, och starta vilken måndag du vill hela året.
Jag är ensam i Sverige om ett godkännande från Michael Mosley i England om att hålla kurser, seminarier och föreläsningar. Är glad att kunna hjälpa dig med att komma igång med Mosley och hans nya och väldigt spännande metod: en 800 kcal diet som grund för ett lägre blodsocker och därmed en snabb viktminskning. Jag kallar metoden för 8/800 och den har under 2017-18 framgångsrikt hjälpt hundratals män och kvinnor att nå sin hälsovikt.

Tjejkvällar med mat och prat!

Miniföreläsningar på tjejkvällar där jag tar med mig mat och så har vi en kul kväll tillsammans och pratar mat, vikt, hälsa, måbra, och allt annat som ni är nyfikna att veta mera om!

Dessa träffar är mycket populära och här har ni möjligheten att välja vilken inriktning ni önskar på just ER föreläsning. Fyller din väninna jämnt, ska ni anordna en möhippa eller behöver ni helt enkelt bara en kväll i maten och hälsans tecken? Vi fixar det!

Hälsa och friskvård –
även på jobbet!

Jag skräddarsyr gärna en aktivitet eller föreläsning som passar just dig och ditt företag bäst. Det som brukar vara väldigt populärt är föreläsning med kost och hälsa i fokus, matlagningstillfällen med friskvårdstema, och viktgrupper där jag träffar deltagarna under flera tillfällen. Här är boken Helhetsmetoden ett perfekt redskap och arbetsmaterial som blir kursens litteratur.

privata matlagningskurser

Det är inte så enkelt att hitta lokaler för matlagningskurser i större grupper, så jag väljer att göra det enkelt för dig - och mig med faktiskt - och kommer hem till dig istället. 

Vi lagar mat tillsammans och listar ut vilken typ av mat du behöver, vilka behov du har och hur du bäst äter för att nå dina mål.

Dessa kvällar/helger kan självklart göras med en grupp eller flera familjen.

Therapy on the go!

För dig  som inte vill sitta på mottagningen och prata så har jag även möjlighet att ta emot utomhus. Vi är ute och går, i din takt, och pratar om det som tynger dig.

Ibland är det helt enkelt lättare att prata i en sådan miljö än att sitt i en klientstol på mottagningen.

Vi ses nere vid Djursgårdsbron och ta en eller två timmars turer tillsammans.

KontaktFORMULÄR