Screenshot 2017-12-01 10.40.33

FAQ - Vanliga frågor

Eftersom det löpande kommer in en del frågor och funderingar kring 8/800, Camino- och Turkietresorna har jag samlat dessa frågor och svar på denna sida, och kommer att fylla på framöver.

Hittar du inget svar, använd formläret och skicka in din fråga.
 

HITTAR DU INGET SVAR?

  • Kolla gärna igenom frågorna på denna sida först - kanske kan du hitta svaret där.

CAMINON

Det finns mycket svar även på dessa sidor om Caminoresorna:
Allmän info >
Dagsschema >


Företag och behöver en faktura med moms, eller annan specifik text?

Önskar du dig ytterligare en specifikation så kan jag självklart ordna det, använd formuläret till detta, glöm inte att ange det fakturanummer det gäller.

Flyger från Göteborg?
Jag ber er kolla ert flyg noga då vi har en transfer från flygplatsen i Santiago när gruppen landar och den kan inte vänta på senare flyg.
Varför är fakturan jag fått på mejl på hela beloppet, fastän jag redan betalat 1000 kr i handpenning?
Upplevde du fakturan som svårtydd så ber jag om ursäkt. Med nya faktueringsmallar i nytt system så kan det upplevas lite knapphändigt. Min tanke var här att du skulle få hela fakturabeloppet på en faktura/kvitto, men som jag skrev (lite för smått) så kanske det inte framgick tydligt nog att du redan har betalat in en deposition på 1000 kr. 

För dem av er som betalat hela fakturan utan att dra av de 1000, så ber jag er att skicka ett kontonummer så skickar jag tillbaka den summan.
Vad ska jag ha med i packningen? Var kan jag köpa kängor?
När det gäller utrustning så kommer det en detaljerad packlista någon månad innan avresa.

Funderar du på att köpa kängor så är det hög tid nu! I Stockholm rekommenderar jag varmt Kängspecialisten på Kungstensgatan, övriga landet och Mallorca har jag dålig koll på. 

Orkar jag bära min väska på vandringen?!
Våra väskor kommer att skickas mellan hotellen och det enda vi behöver bära med oss är en lätt dagryggsäck med pengar och en liten vattenflaska. Det finns vatten att köpa i varje by, med ca 1 timmes mellanrum.