Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Nöjda kunder!

Jag vet inte vad du gör till vardags, men själv har jag världens bästa jobb! Jag får nämligen männskor att må bra och börja gilla sig själva igen. Enkelt va? Not. Men väldigt, väldigt roligt. 

Här har jag samlat några av alla härliga kommentarer från nöjda kunder.

8/800

10 veckor. Minus 11 kg!
10 veckor. Minus 11 kg!
"Jag vill säga att jag har gjort precis som fantastiska Cathrine Schück lärt mig. Tänk inte på att gå ner i vikt utan tänk bara på att må bättre. Jag har ätit min mat, tillskott och inte tänkt och så hände det en dag. Jag har nått mitt första delmål!
Så mitt tips till er andra är släpp vikthetsen! Trevlig sommar och tanka D-vitamin. ☀️☀️☀️☀️☀️"

Anna
"Jag har fortsatt min viktminskning och idag står jag på – 12 kg vilket har inneburit att jag nu har kunnat sluta med blodtryckssänkande medicin, vilket var ett delmål. Härligt!
Min time-off från arbetslivet var välbehövlig och jag planerar att fortsätta som konsult efter sommaren, dock aldrig mer några 60-70 timmar per vecka.
Slutligen vill jag än en gång passa på att tacka både Dig  för en trevlig kurs hos Masesgården. Den var en bra plattform för mig och gå vidare med min viktresa. Hoppas att våra vägar korsas framöver."

Ingmarie
"Delmål 1 avklarat efter 7 veckor: vågen visar på minus 10,6 kg! Nej, jag har inte bantat. Inte varit hungrig. Har ätit massor av god mat. Sover som en stock. Mår kanon. Har heller inte tränat ett endaste lilla dugg under dessa veckor. Mirakel-kur? Ja, på sätt och vis. 8/800 heter lösningen jag så länge letat efter!"

Alexandra
I senaste juni-numret av tidningen M-magasin kan du läsa om de tre tjejer som Cathrine Schück och PT Eva Von Friedrichs-Berggren coachade ned 45 (!) kg på 6 månader med träning och god mat!

Följ Carina, Pernilla och Irene resa och bli inspirerad att börja din egen hälsoresa.
"Älskade härliga Catherine!
Jag vet inte om jag har tackat dig tillräckligt!!!  Innan jag gick din kurs 8/800 så var jag en sund o hälsosam person, på många sätt o vis!
Jag åt supernyttigt och näringsrikt.
Jag rörde mycket på kroppen.
Jag är själv utbildad i Mindfulness, terapi (många olika utbildningar inom detta), konfliktlösning och stresshantering.
Men Din Kurs gav mig (ändå) ett JÄTTELYFT!
Du har lärt mig Massor om hälsa, näring, naturliga tillskott, några saker jag behövde plocka bort och mycket mycket mycket mer!!!
Jag är vansinnigt tacksam att jag gick din kurs (med andra supertrevliga deltagare!)!!!
Jag ville endast gå ner ett par-tre kilo - och det har jag gjort. Dvs jag ligger nu stadigt på min idealvikt!
Känner mig skitsnygg och supersund!!
Känner mig som när jag var 20 - och nu är jag snart 60!!!
Yuippiiieee!!!‍♀️❤️‍♀️‍♂️
(När jag var 20 var jag fotomodell o bodde i Paris, och var ”lite väl tunn” - Nu är min kropp Perfekt!)
Stort Varmt TACK och Massor av Kärlek till Dig!!
Kramkramkram❤️❤️"

Yvonne
"Hej Cathrine!
Det har gått över förväntan! Jag trodde innan att jag inte skulle vara mätt men inte gått hungrig något. Jag ser till att fördela måltiderna bättre och på så sätt får jag regelbundheten. I början vägde jag allt, men nu är det lättare när man fått in tänket. Det är nästan så att när jag ätit nåt litet mellanmål och ska äta igen efter 2 tim att jag känner, men ska jag äta nu igen?! Ha ha lustigt men jag har nog slarvat med mattiderna förut och det har gjort mig vrålhungrig. Så nu känns det mycket bättre! Skönt för magen att inte äta tills man håller på att spricka för man äter 2 portioner för att "det är ju så gott." Apropå magen så har den skött sig utomordentligt bra! Svullnaden i buken börjar minska. Så skönt att slippa känna sig så uppblåst och allt detta på bara 1 vecka! 
Tack, nu känns andra veckan mycket lättare och jag är peppad till max! Tack! Kram
Lotta
"Vi hade invägning i morse, 10 veckor... Det landade på minus 10 kg för mig och som jag minns 13 för maken. Vi är stolta o nöjda. Nu gäller det att inte falla åter alltför hårt under den annalkande semestern! Det blir lite svårare när vi ska leva med den äldre generationen några veckor. Men bästa sättet är att sätta sig själv i köket vid grytorna!

Jag var på årskontroll hos läkaren härom veckan. Hade jättebra värden. Hon sa att det tycks vara en superkur att satsa på inför läkarbesök!"


Liselott
"Med motion, meditation och få till det med kosten inom ramen av de 800 kcal. Tyckte det var väldigt bra och viktigt det du tog upp om att man ska känna sig "trygg" när man äter sin kost. Talade till mitt hjärta...

Tack för möjligheten med denna kurs!"

 
Helen
 "Jag har gått hos Viktväktarna tidigare och där går man ner snabbt. Det här är på ett annat sätt. Jag har minskat nästan tio centimeter i midjan och får på mig kläder som jag inte kom i tidigare, fluffet är på tillbakagång, men vad som står på vågen har blivit ointressant. Sedan har jag fått bättre hy, är inte lika torr och behöver inte smörja mig lika mycket. Dessutom har jag mindre värk i lederna, vilket jag kopplar till mina smoothies med antiinflammatoriska ingredienser som gurkmeja och nypon."
 
Gunilla
"Jag vägde 10 kilo mer än jag är van vid, var trött, sliten, stressad, sov illa, osäker på om jag orkade med mitt jobb samt en hud cancer diagnos med mig in i rummet. Rent ut sagt rätt uppgiven.
Jag tog bort mejerivaror, socker, bröd, pasta och ris, marschat på ca 800 kcl, la till viktiga tillskott och påbörjade min resa...
Hade aldrig kunnat ana att detta skulle få en så stor påverkan på HELA mitt liv...
Med Catherines djupa kunskap, värme och engagemang samt min egen motivation har hela mitt liv ändrats.
Idag har jag gått ner mina 10 överflödiga kilon, min hud mår jättebra (trots diagnos), har massor med energi, känner mig starkare, snyggare, gladare, lyckligare och smartare än på många år 
Tack #Cathrine Schück för att du finns och gör det du gör ❤️ och tack mina underbara ”medresenärer” i gruppen."


Marie

RESOR & övrigt

"Vill tacka för en uuuunderbar vecka med dig på Caminon 24-31 Aug. Jag är såååå nöjd!!
Gå o gå o gå i vacker natur med ett jätte trevligt gäng o sen dela en Goo middag tillsammans!! Dag ut o dag in!! Kan man ha det bättre ...??
Vilket drömjobb du har ... Lyllos dig!!
Det är du så värd!"

 
Deltagare Camino-resa,
september 2018
"Hej Cathrine,
Jag är nybliven ägare till din bok Ät dig i balans. Jag slukade den från pärm till pärm och känner mig peppad. Ligger helt i tiden för mig och jag ser fram mot att testa detta."

 
Tusen tack för en härligt inspirerande bok! / Tina
"Vilken härlig vecka ni bjöd oss på!!

Jag har verkligen åkt på många hälsa/träningsresor eftersom det är ett aktivt intresse för mig och det var väldigt länge sen jag var så glad o nöjd när jag kom hem. Och varför det då - jo, det känns när det är äkta!!

All heder till er alla tre - må ni må så bäst ni bara kan. Sanna förebilder växer inte på trän - hoppas vi ses på nåt kul ställe framöver."

 
Deltagare Turkiet-resa,
maj 2018