Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Ät dig till bättre hälsa och låt vikten bli en bonus! Välkommen till 8/800™, metoden för att tillsammans med mig under åtta veckor minska i vikt, men framför allt komma i din bästa hälsoform!

Metoden har jag tagit fram tillsammans med den engelske läkaren Michael Mosley, känd från TV och Vetenskapens Värld. Jag är den enda i Sverige som får jobba med den metod han beskriver i sin bok ”Blodsockerkoll”.

Jag har sedan modifierat den genom att även utesluta (eller dra ned) på mejeriprodukter. Allt för att ditt system ska få vila, jag brukar säga att dessa veckor är som att skicka magen och tarmarna på en SPA-period. Lugnt och skönt i magen, med andra ord!

Rent konkret innebär det en 800 kcal diet i 8 veckor som grund för ett lägre blodsocker och därmed en snabb viktminskning. Jag kallar metoden för 8/800™ och den har under 2017-2018 framgångsrikt hjälpt hundratals män och kvinnor att nå sin hälsovikt. Vi kommer att frossa i grönsaker och du kommer att bli friskare, piggare och gladare än på länge. Aldrig hungrig.

Detta är för dig som vill sluta banta en gång för alla.
För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.

Hoppas att vi ses snart i skärmen!
Cathrine Schück

Denna kurs kan ej längre köpas.

SNABBFAKTA

Kursens längd
: 8 veckor
Bonus: Du kan pausa efter 4 veckor och fortsätta de sista 4 veckorna efter sommaren
Viktnedgång: ca 1 kg/vecka
Kostnad: 995 kr + 35 kr adm.avgift (inkl. moms)
Betala via: Payson (kort & bank) + Swish
Kursstart:
när du vill - startar måndag efter anmälan
Plats: var du vill :-)

Kursen är helt anonym, och du kör helt själv. OM du vill få gemenskap kan du gå med i "hemliga" FB-gruppen
8/800 med Schück & Mosley: över 800 medlemmar, där de flesta har gått Cathrines IRL kurser och har stor egen erfarenhet av metoden. Cathrine själv går även in regelbundet och kommenterar inlägg, svarar på frågor och ger tips.

KursINNEHÅLL - detta får du

  • Varje måndag kväll under 8 veckor får du ett mejl med en videohälsning från Cathrine, tillsammans med ett brev, samt fakta varvat med tips, recept och annat som gör att du känner dig peppad hela tiden under dessa veckor!
  • Olika fokusområden varje vecka
  • 60 lättlagade recept på frukost / lunch / mellis / middag, som du kan blanda som du vill
  • Recept, tips och stöd för att du själv ska klara detta under 8 veckor - och även kunna stå på egna ben med mycket kunskap efter kursens slut
  • Matvaror-att-ha-hemma-lista
  • Peppande filmhälsning varje vecka
  • Du kan logga in från mobilen eller datorn var du än befinner dig
  • Stöd och pepp i 8/800™ Facebook-grupp dels från Cathrine personligen, hennes medarbetare samt väldigt många som gått kursen 8/800™

För vem?

Alla som vill må bättre, orka mer, blir starkare och gladare – att du kommer att gå ner i vikt blir en bonus.

Inga förkunskaper krävs. 

Tidsåtgång?

Vid varje veckas nya avsnitt behöver du ca 1 tim åt att titta på videohälsningen från Cathrine, läsa brevet och gå igenom övrigt nytt material.
Efter detta avgör du själv hur mycket eller lite tid som behövs.

Vad behövs?

Dator eller mobil.

Inhandla rekommenderade matvaror och böcker.

kostnad?

995 kr (inkl moms + 35 kr i adm.avgift) för 8 veckors Online-kurs. Kan delas upp 4 + 4 veckor om man vill köra kick-start inför sommaren.

Tillkommer gör inköp av matvaror samt 1-2 rekommenderade böcker.

Om Cathrine Schück
I grunden kock och senare licensierad kostrådgivare, KBT-coach och samtalsterapeut. Driver egna bolaget Work in progress by Schück AB.

Cathrine Schück är dotter till krögaren Peter Schück som drev lyxrestaurangen Gourmet. När fadern gick bort tog 18-åriga Cathrine över restaurangen tillsammans med sin mamma Laila. De drev Gourmet i fem år och restaurangen belönades med en stjärna i Guide Michelin.

Efter perioden på Gourmet bestämde sig Cathrine för att satsa på en karriär som matskribent och hamnar till slut på Expressen, där hon bland annat gjorde bilagan Månadens mat.

Cathrine har bland annat medverkat regelbundet i TV4s Nyhetsmorgon och har gett ut ett flertal kokböcker med inrikting på mat, hälsa och sedan 2017 fokus på just egna varumärket 8/800™.
NÖJDA KUNDER:
"Delmål 1 avklarat efter 7 veckor: vågen visar på minus 10,6 kg! Nej, jag har inte bantat. Inte varit hungrig. Har ätit massor av god mat. Sover som en stock. Mår kanon. Har heller inte tränat ett endaste lilla dugg under dessa veckor. Mirakel-kur? Ja, på sätt och vis. 8/800 heter lösningen jag så länge letat efter!"
"Med Catherines djupa kunskap, värme och engagemang samt min egen motivation har hela mitt liv ändrats. Idag har jag gått ner mina 10 överflödiga kilon, min hud mår jättebra (trots diagnos), har massor med energi, känner mig starkare, snyggare, gladare, lyckligare och smartare än på många år! Tack #Cathrine Schück för att du finns och gör det du gör ❤️ och tack mina underbara ”medresenärer” i gruppen."
"Jag vägde 10 kilo mer än jag är van vid, var trött, sliten, stressad, sov illa, osäker på om jag orkade med mitt jobb samt en hudcancer diagnos med mig in i rummet. Rent ut sagt rätt uppgiven. Jag tog bort mejerivaror, socker, bröd, pasta och ris, marschat på ca 800 kcl, la till viktiga tillskott och påbörjade min resa...
Hade aldrig kunnat ana att detta skulle få en så stor påverkan på HELA mitt liv..."
Vecka 1  |  Planering, inventering och handling
Vecka 2  |  Blir jag verkligen mätt? Maten
Vecka 3  |  Hälsoeffekterna
Vecka 4  |  Allting är ändligt
Vecka 5  |  Motionen - hur mycket och lite
Vecka 6  |  Vikten av Mindfulness
Vecka 7  |  Målsnöret närmar sig...
Vecka 8  |  Hur du går vidare med ny kunskap & kropp!