Screenshot 2017-12-01 10.40.33
loading...

hitta din hälsa och gå ned i vikt med Mosley och mig!

Jag är ensam i Sverige om ett godkännande från Michael Mosley i England (bl.a författare till boken "Blodsockerkoll på 8 veckor") om att hålla kurser, seminarier och föreläsningar. Jag är glad att kunna hjälpa dig med att komma igång med Michael Mosley och hans nya och väldigt spännande metod som har en 800 kcal diet som grund för ett lägre blodsocker och därmed en snabb viktminskning.

Jag kallar metoden för 8/800™ och det har under 2017 och 2018 framgångsrikt hjälpt hundratals män och kvinnor att nå sina vikt och hälsomål.


Vi jobbar tillsammans under minst 3 månader och du hinner i lugn takt nå din önskevikt och hitta en ny och varaktiv livsstil. Som du vet så behövs 3 månader för en varaktiv beteendeförändring. Vi följer Mosleys bok och äter under den tiden enligt hans rekommendationer. Detta sker under 8 veckor och vi ses då varje vecka.

Sedan följer en sista månad då du tryggt och säkert coachas vidare in i en jämnviktsfas med två ytterligare besök/möten.
Under de åtta veckorna äter vi 800 kcal per dag, och du får all coaching och pepp för att klara det.  Ännu har inte någon klagat på att de varit hungriga en enda gång... Vi kommer att frossa i grönsaker och du kommer att bli friskare, piggare och gladare än på länge. Aldrig hungrig. Vi undviker ris, pasta, bröd, potatis och naturligtvis socker... samt mejeriprodukter. 
 
Detta är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.

Under ett antal tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå din hälsovikt. Vi jobbar också tillsammans med att stärka självkänslan och minska din vardagsstress. Du förtjänar att trivas med dig själv!

8/800™ Online!

Börja vilken måndag du vill.
Titta var du vill i världen.
Pausa efter halva tiden om vill
fortsätta efter sommaren.


Beställ här >

SENASTE 8/800-bokEN

Sänk blodsockret och rasa i vikt!
Det här är andra boken om ­succédieten med nya, fräscha recept av ­Cathrine­­ Schück. Lägre blodtryck, sänkt blodsockernivå och ett rejält viktras. Med 8/800 minskar du både midjemåttet och ­förbättrar hälsan! Du äter läcker medelhavskost i åtta veckor samtidigt som du begränsar ditt energiintag till 800 kalorier om dagen. Njut av goda frukostar, mättande mellanmål och smakrika rätter med kött, kyckling, fisk och skaldjur. Välkommen till ett lättare och hälsosammare liv!

Kurs: 8/800, STEG 1

Nästa kursstart: måndag 20/8 samt onsdag 19/9

Hur ofta:
De första åtta veckorna är det kurs varje vecka, sedan 2 ggr till.
Totalt 10 tillfällen. Små grupper.

Tid: 18.00-20.00
Plats: Selected Office, Artillerigatan 6, 1 tr
Förtäring: Du får te/dryck och mellanmål/snacks (extra kostnad för lunch i samband med kurs)
Ingår i priset: 10 tillfällen, kursmaterial, och tilltugg. 
Kostnad:
5.450 kr (inkl. moms)
Anmälan: via formuläret här
Betalning: faktura skickas via e-post, betala genom BG eller vårt företags-Swish
(summan kan delas upp i två poster)

Du får även nya boken 8/800 (kom ut i januari).

Kurs: 8/800, Steg 2 - fortsättning

Här fördjupar vi våra kunskaper och går vidare i vår förståelse för hur metoden fungerar och hur en jämnviktfas kan se ut och hur du ska leva och tänka i framtiden.

Vi kommer också jobba mer med den mentala biten samt träningen.
Tanken är ju att aldrig mer släppa taget om den nya fina kropp du har fått!
Ny bok. Nya recept. Nya tips och råd.

Hur ofta: varannan vecka. 3 månader. 6 tillfällen.
Kostnad: 3.000 kr (inkl. moms)

Anmälan kurs 8/800

Begränsat antal platser, som fort går åt.

Enklast säkrar du din plats genom att Swisha 1.000 kr till 123 388 8682, skriver ditt namn, samt fyller i detta formulär.
 
 

Privat coaching /
individuell kostplan

För dig som vill träffa mig i enskild rådgivning så finns det tider att boka både dagtid och kvällar/helger om det är svårt för dig av olika anledningar komma ifrån under arbetstid.

Vad behöver din kropp för näring för att må bra och nå din hälsovikt? Få vägledning och hjälp att skapa en individuell kostplan för just dina behov.

Det finns många frågetecken kring både kroppen, vikten, hälsan och andra personliga frågor och funderingar. Alla vill inte gå i en grupp och ventilera sina innersta tankar, även om många sedan de testat, upplever gruppterapi som helt underbart.
En del kommer till mig för en specifik fråga kring hälsan, maten eller tillskott. Då brukar 1-2 besök, med en månads mellanrum, vara helt tillräckligt. Sedan brukar dessa klienter komma tillbaka regelbundet för en ”check up” lite då och då. Ett sådant samtal tar 60 minuter och kostar vanligt terapiarvode.

Kostnad:
1 timme: 900 kr
6 tillfällen: 4.800 kr (du betalar 800 kr/tim)
10 tillfällen: 7.000 kr (du betalar 700 kr/tim) 

> Anmäl intresse via formuläret på denna sida