Screenshot 2017-12-01 10.40.33

when the going get tought, the thoughts goes - walking...

19May2011_3186 19May2011_3186

tisdag (tänk vad tiden går.. kl 8.34, i sängen, med kaffe och ny och bättre bricka...


De flesta av er som läser och följer mig vet ju att jag är brutalt ärlig och transparent. (genomskinlig) kanske för mycket ibland. 
Mest om mig själv, och någon enstaka gång om fd sambon. Fast nu är han så himla mkt fd att det inte längre ens är kul...
Dålig karma är det dessutom. 

(om man nu till äventyrs skulle vilja vara lite flummig, och det kan ju vara kul det också tänker jag, ibland) 

Jag har ju också berättat om min älskade metafor, Gläntan. Den där ljuvliga plats där allt plötsligt faller på plats och det känns som alla stjärnor ställer sig på rad på himlen och det där varma, milda ljuset vänligt lyser ned på en.
Med Glänta menar jag platsen där det plötsligt finns jobb, ett flow och en allmänt flyt i livet. 
Ja, du vet precis vad jag menar. 

I mitt fall det är det en plats att få bo på, efter många år i kappsäck ( inget jag rekommenderar för folk i vår ålder) där jag under ett par år verkligen får en chans att rota mig och kalla det för mitt. En välsignelse, om du frågar mig. 
Men det är också att äntligen fått ordning på en kropp som inte alltid gjort det jag bett den om. Numera tränar den som en liten iller och har på ett år låtit sig formas om till något riktigt funktionellt och ändamålsenligt. 
Idag så hoppar, skuttar, klättrar, springer och går den, precis som jag vill att den ska göra. Väger också lagom mycket för att leverera allt det där. Att äntligen, vid min ålder, hitta en vikt som man verkligen trivs med är ett stilla ljubel i sig.  
Behöver du någon att hålla i handen när det gäller att få ordning på kroppen så hjälper jag dig gärna. 
Alltså check på boende, kropp, träning och vikt. 

Nu har jag också hittat en perfekt plats att få jobba på, ett sk kontorshotell som är det raraste, finaste och trivsammaste man kan tänka sig!
Där får jag hyra små rum för samtal, lite större rum för kvällskurserna ( nya kursstarter i februari) och stora rum för föreläsningar ( två nya på gång i helgen!).
Helt perfekt med andra ord. 
(Selected office, Artillerigatan 6, stockholm) Kan verkligen varmt rekommenderas. Hälsa Nina från mig!

Sedan har vi ju mina älskade kurser och resor!
(jag gillar verkligen grupper) 
Dels en träningsresa med bästa, bästa vännen och PT´s Eva Bergggren. Vi åker två ggr (!) i år till ljuvliga lilla Yalikavak i Bodrum och tränar tillsammans med små och exklusiva gruppen om 12-14 pers. Det blir morgonyoga på taket, spännande utflykter varje dag, vandringar, biking, hiking, lite tabata på efermiddagen och sedan kvällsmatlagningskurser med mig varje kväll. 
Detta är en vecka som du INTE vill missa, tro mig!. läs mer här. 

Vidare så blir det ju en andra vandring längs Caminon, helt otroligt att första veckan redan är full, jag kan knappt tro det!
Den veckan vandrar vi från Sarria till Santiago, i lugn och ro, de sista 10 milen mot Santiago och sedan vidare ut mot havet och möter det stora blåa i Finisterre, vid slutet av världen. 
en magisk vecka för dig som är nyfiken på vandringar och speciellt pilgrimsvandring.
Mer info hittar du här.

Men om det ändå skaver i hjärtat och trots goda tankar, drömmar och förhoppningar om det goda livet och den stora kärleken och det inte blir som man tänkt sig i den lilla delen av Gläntan?
Ja, jag vet inte om det finns något bra svar på den frågan.
Själv så gör jag som flera av mina klienter som kommer till mig i enskild samtalsterapi, vänder mig till till en människa som jag har förtroende för och kan prata med. 
Jag pratar, pratar och pratar. 
Sedan så går jag. går och går och går...
Den är väl ungefär som jag skrev i rubriken, när det blir tufft för de tuffa, så går jag, och går...
( och tränar som en galning, glömde jag att säga det?) 
Vill du också gå och vädra dina tankar och bekymmer så har jag något jag tänker lansera mer under våren, nämligen ett sk "walk and talk, dvs vi går och pratar.
En typ av vandrande terapi.
Efter min egen caminovandring på 80 mil förra året så har jag märkt att det är oslagbart.
Vill du hänga med mig i vår?
Hör av dig här, så pratar vi vidare.

kram, Cathine

ps, tack till finaste kollegan Maria Helander, på bilden, för att lyssna och bry genom åren! love you.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv