Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Jag var på bästa dejten igår!

IMG_2074 IMG_2074

torsdag morgon, 07:16, med en kopp kaffe i sängen

Jag var på date igår kväll. Supergod mat och väldigt trevligt sällskap. Jag hade så roligt!

Den jag träffade var så glad och på så gott humör. Uppenbarligen glad med sig själv och sitt liv. Hon lagade en väldigt god middag och såg ut att trivas som fisken i vattnet i sitt lånade kök.
Vi åt vegetariskt och det passar verkligen mig utmärkt. Jag gillar det faktum att hon, min date tar sin hälsa på allvar äter väldigt hälsosamt och nyttigt. ( fast vin dricker hon faktiskt!).

Ja, ni kan ju gissa vem jag åt middag med, eller hur? Mig själv. Eller rättare sagt en roligare, trevligare version av mig själv. Den som planerar en hemmakväll med middag, som trivs i sitt eget sällskap och planerar för en mysig hemmakväll med god mat. 
Så har det inte alltid varit. Verkligen inte. 
Jag har inte alltid varit min egen bästa kompis. Verkligen inte trivs speciellt bra i mitt eget sällskap och absolut inte sett fram emot en "ensamkväll". 
Överhuvudtaget har "ensam" inte legat för mig. Jag har alltid predikat tvåsamhet, längtat efter det och alltid strävat efter att vara en del av ett par. Till varje pris. Kosta vad det kosta vill. 
Och kostat har det ju gjort, om man säger...
(för att inte tala om hur ont det gjort)

Det här betyder inte att jag kommer sitta hemma och ha mysmiddagar med mig själv resten av livet. Jag lever ett roligt liv, är ute mycket, träffar roliga kompisar och dejtar en härlig man. 
Men det betyder att jag är tryggare med mig själv, att jag trivs i mitt eget sällskap och jag tror verkligen att det inte är möjligt att möta en annan människa om man inte först mött sig själv och gillar den personen.

Jag tror redan ni gissat var jag träffade den här självförstjusta, roligare, trevligare och lugnare versionen av mig själv, eller hur?
Så klart! På Caminon. 
Den människa jag mötte på min vandring. Den trevligare versionen av mig. 
Hon man gärna går på date med och tillbringar tid tillsammans med. 
Liiite knäppt, jag vet. Men som kompisen PG säger så klokt, "knäppt is the way". 

Är du nyfiken på vad "vi" åt? :-)
Jag hade ju fått massor av grönsaker av kompisen PG, och hade det som bas och utgångspunkt. 
Först blev det ett litet fröknäcke, köpt sådant, jag orkar inte baka. Det toppade jag med hummus, kikärtsröra (även den köpt) och en bit kimchi. 
Börjar jag bli lat? Gott snack blev det iaf. 

Sedan kokade jag upp 4-5 dl lantbuljong, Strimlade ganska mycket svartkål och kokade den i buljongen med ett par krossade vitlöksklyftor. Efter en stund la jag i grivstrimlad zucchini och en handfull av glasnudlar och riven färsk ingefära. Alltsammans fick sjuda ett par minuter.
När jag la upp det i en djup tallrik så toppade jag med massor av färsk koriander, en rejäl klick kimchi och en stor msk syrade bönor. 
Jo, jag drog ett varv över mer shirascha sås, för ytterligare hetta. 
Så jag fick en härlig soppa/gryta med glasnudlar, strimlad svartkål, stora bitar av zucchini, bönor med syra och tuggmostånd (bra proteinkälla), bra hetta av kimchin och såsen, asiatiska smaker av ingefära och koriander. 
Så jäkla gott, faktiskt. 
Så jag gör som min kompis PG lärt mig, att klappa mig på axeln och verkligen högt säga, det där det gjorde du bra!

Vill du också ta ett nappatag med din självkänsla och må bättre, så är du varmt välkommen att boka en tid på mottagningen. 
Mejla mig på cathrine@schuck.se eller kontakta mig här på kontaktsidan. 

Kram!!!
PS. Håll tummarna, idag är det the T day. Hjälp, vad gör jag egentligen! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-