Screenshot 2017-12-01 10.40.33

sleepless i Seattle

godmorgon! godmorgon!

måndagmorgon, kl 05:06, kaffe i sängen
 


Jäklar man man får mycket gjort när man börjar tidigt...
Fast kanske liite väl tidigt även för mig. suck.
Hur som helst, hektiskt och rolig helg. Food Tours och roliga gäster. Vill du veta med om vad vi gör på Food Tours så titta gärna på www.foodtoursstockholm.se
Kolla gärna Instagram (cathrineschuck) där ligger en bild på hur jag ser ut på en israelisk whap up! 


Nu rullar verkligheten igång och det känns bra, det också. 
Ser fram emot hösten kurser med 8/800. Du vet väl att om du är nyfiken på kurserna, vill må lite bättre, bli lite gladare, få ordning på blodtryck, blodsocker, kolesterol och på köpet även vikten, så är dessa kurser ett bra verktyg.
Vi dalar tillsammans ca 1 kg i veckan och det är ju precis den takten du ska hålla om du vill behålla den minskade vikten efteråt och i framtiden. 
Vi äter 800 kcal per dag i åtta veckor. Garanterat inte hungrig en enda gång är mitt mål! Fokus ligger på mycket grönsaker, men självklart både fisk och kött. 
Bra mat med andra ord, som håller dig trygg, säker och mätt!

Jag har hela sommaren och framför allt under tiden på Caminon fått så otroligt mycket varm och vänlig feedback från alla håll och kanter. Så mycket värme och vänlighet som strömmat mot mig, och gjort vandringen så mycket lättare och roligare! Varmt, varmt tack för det!!!!
Fast det slutar ju inte...

Jag kan inte låta bli att saxa från några olika håll, dels två tjejer som är sprudlande lyckliga för sin viktminskning och hur bra de mår nu. Läs själv, visst blir man glad?

"Tjohooooo. Är så glad.Hittat min idealvikt och mår så bra. Lärt mig ett nytt sätt att äta, efter 65 år.Har minskat ca 10 kg sedan 7/3 utan svält. Tack Mosley och Cathrine Schück✌"

"Nu efter 4 månader har jag en stabil vikt, jag har gått ned över 11 kilo och har Mosley/Schuck som min livsstil. .
TACK CATHRINE"


Men det brev jag fick härom dagen tog nog priset i vänlighet och omtanke, läs själv...

"Hej Cathrine Schück! Efter att än en gång ha njutit av ett par av dina recept ville jag bara skicka lite beröm, även om det inte direkt har att göra med din nuvarande verksamhet. Jag har några av dina äldre kokböcker och tycker de är fantastiskt trevliga. Schücks vintermat håller jag utkik efter second hand för den behöll min exman när vi skilde oss, men sommarmaten, den gröna och honungsmaten har jag och det var honungsmaten som stod för menyn igår när jag bjöd en väninna på middag. Varsin redig portion av den galet goda salladen med bl a grönmögelost och apelsin-/honungsdressing, ett gott bröd och ett riktigt torrt mousserande gjorde henne lika lyrisk som jag över det receptet. 
Alltså tackar jag för dessa smakupplevelser och är säker på att det finns många fler pärlor i böckerna som jag inte har testat än! 

PS! Såg när jag gick in på hemsidan att du ska göra (har gjort?) din första tatuering. Grattis :-) Jag började för ett par år sedan, när jag var 55, efter moget övervägande. Var lite rädd att jag skulle upptäcka att jag inte var typen som tatuerar sig när jag gick för att göra min första, men jag ÄLSKAR mina tatueringar och det känns som om jag vore född med dem och om ett par veckor ska jag inviga min semester med att göra min sjätte! Hoppas du kommer tycka lika mycket om din!"


Visst blir man lycklig!  
Ha en bra måndag! Nu är det dags för att dö en smula, dvs träna Becore. Alltid väldigt osäkert om man överlever...
Förmodligen därför det är så kul!!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-