Screenshot 2017-12-01 10.40.33

I am back! 

IMG_1702 IMG_1702

Japp, nu är vi igång igen! Härligt och lite sorgligt. 
Det har varit (och är) en magisk sommar och ni som följt mig på sociala medier har följt mig på vandringen till Santiago. Tusen, tusen tack för all pepp och stöd, det har varit ovärderligt.

Men nu är det hög tid att kavla upp ärmarna och börja jobba igen. Det betyder att privatkonsultationer, klientmöten och kvällskurser är up and running igen och mottagningen öppen!
Just nu kan du gratis hänga med på en uppstart av 8/800 på FB, det är bara att hänga på. 
Den 14 och 16 augusti börjar kvällskurserna, läs mer om det här på första sidan, hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar. 
Ungefär samtidigt tänkte jag sjösätta en onlinekurs, även det på FB, men då blir det med videofilmer, recept och bilder. 

Ja, det här är som sagt början, det kommer mycket mer. 
Jag är fortfarande lite kvar i "caminobubblan" och längtar egentligen bara tillbaka dit. Som tur är så åker jag tillbaka och går en vecka till, redan nu i september, då tillsammans med en skönt gäng tjejer/läsare från tidningen Tara. 
Lyllos mig! 

Många frågar mig om Caminon och varför jag gick alla dessa 78 mil? Jag ska skriva en separat blogginlägg om det så småningom, men tills dess så svarar jag alltid samma sak, jag gick en månad för att hitta tillbaka till min glädje igen, och jag fann den! Min glädje fanns längs Caminon. 
Jag är glad igen! Vilken glädje!
Nu  kör vi! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-