Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Nedräkningen....

IMG_0506 IMG_0506

torsdag morgon, 7:49, inte så himla tidigt, med kaffe, i sängen..
Jag jobbar ända in i kaklet. Hoppas jag håller tills det är dags att åka. Väntar nästan på avresan som en förlossning. Förfärligt men skönt, om du förstår vad jag menar?
Just nu är det 60 (!) recept och bilder på 5 dagar som ska handlas/lagas och fotas. Med ett tempo som är galet. Normalt gör man ca 6 rätter/bilder per dag. Vi, fotograf Martin Cederblad och jag gör 12 per dag. För att hinna.  
Men vi andas, och vi hinner.
Sedan är det kurs i helgen, ca 30 härliga blivande näringsterapeuter ska lära sig allt jag kan om GI/GB, LCHF, Mosley osv...
På måndag är det "servicedag", hår, hud naglar,apotek, sista fixet och tricks, sedan flyger jag tidigt, tidigt på tisdag morgon till Paris och tar sedan tåg ned till St Pied de la Port, där pilgrimsresan startar. 
Borde kanske boka ett rum där på tisdag kväll, hmmm
Onsdag 1 juni 2017, då börjar äventyret. 
Jag räknar med att det ska ta en månad och har en prel biljett den 1 juli till Mallorca! 
DÅ väntar ett liv i sus och dus. Poolhäng hos bästa Jackie och hennes ljuvliga boende Cán Masingo, där man även kan hyra. Slå på Andraitx Houses och du är intresserad! Stället är ljuvligt! 
En vecka där, "med sällskap" och sedan minst 1 vecka hos Heather i hennes nya casita. .
Sedan hade jag tänkt åka hem till Stockholm och vidare till Jocke Langer och hans nya ställe på Gotland, för en "fruntimmersvecka" med ytterligare massor av "sus och dus". Hurra!
Vilken sommar!!!
Men det är jag värd. Så jäkla värd. Tack till mig och Universum. 
Bra samarbete. 

Dagens recept är egentligen en kommentar till det jag skrev häromdagen om gröna drinkar...
OM det nu är så hemskt, läskigt och smakar så illa, börja med något sött och gott i botten då, som hallon. Och se det som en belöning! 

Här har jag helt enkelt bara snurrat ihop ca 2 dl kokosvatten, ett par rejäla nävar bladspenat/grönkål, en näve skivad blekselleri, en bit skivad ingefära (gärna även gurkmeja om du hittar det) en halv avokado och smaka av med pressad lime. Ta med en kvist mynta om du har det hemma. Då blir det garanterat gott! En gröning behöver inte vara knepigare än så i början...


Till allra sist så tipsar jag gärna om nr 8 av M-magasin där jag väldigt öppet och naket berättar om min resa fram tills nu.  läs den gärna, jag bjuder på väldigt mycket av mig själv för att förhoppningsvis inspirera någon därute som mår lika dåligt som jag gjorde då. 
Inte nu. 
Stor kram och trevlig helg, (som jag har förstått att det är idag)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-