Screenshot 2017-12-01 10.40.33

yay, helgen närmar sig, dags att jobba!

fredag 12 maj, tidig morgon i sängen. Med kaffe.

Från början gjorde jag en sk timeline om hur länge jag hade ätit 800 kcal. Nu har jag gjort det i 4 månader och det är liksom inte lika aktuellt längre. 
Men fortfarande lika bra!
Jag trivs så bra med att bara äta när jag är hungrig och det brukar oftast vara kvällstid. 

Det betyder att jag äter soppa eller näringstäta grönsaksdrinkar dagtid.
Jag fattar också att det blir ändring på det när jag börjar gå pilgrimsvandringen.  Även på träningsresan på Mallorca förra veckan sa kroppen väldigt tydligt ifrån att den ville ha mer mat. Då fick den såklart det också!
Viktigt att lyssna på vad kroppen önskar sig och behöver.
Imorgonbitti är det dags att dra på sig guidejackan och ge sig ut och jobba som matguide på Food Tours. (www.foodtoursstockholm.se)
Kanske inte lika lättklädd som det jag hade på mig på bilden här, den togs förra sommaren.
Men kul är det!
Vi guider är ute med sällskap 10-12 pers, i ca 3,5 tim och går i Gamla stan, Södermalm eller city. Jag brukar börja den tur jag oftast går på Hötorget med fem spännande stopp där, sedan ett besök på Urban Deli på Sveavägen och därefter T-bana till Odenplan och köttbullar på Tennstopet. Sedan är det dags för ost och skinka på Österkvist, kanelbullar på Bakery and spice på Torsgatan, choklad på Chokladfabriken och till sist "what we in Sweden call fika" på Rörstrand. (jag guidar oftast på engelska)
Nästa vecka börjar jag fota för nya kokboken och måste fundera ut ett sätt hur jag ska skriva den, då det är lämning medan jag är ute på vandringen.
Att ta med sig datorn är ju ingen höjdare men jag vet inte om jag har något val direkt...
(säg inget till sonen, han vill ju verkligen att Caminon ska bli en spirituell upplevelse för mig och en period i livet som förmodligen (tycker han iaf) borde göras utan laptop. 
Han har förmodligen rätt. I teorin. 
Sedan måste jag hinna varumärkesskydda mitt eget påhitt "8/800" innan det hinner bli allmängods. 
Är det någon som har en idé om hur man gör sådant?
Well, jag säger (som vanligt) som Pippi, det här har jag inte gjort förut, det ska bli spännande!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-