Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Hjälp! Nu är det bara tre veckor kvar!!!

Måndag 8 maj, hemma i Stockholm

Åter i verkligheten efter en träningsvecka med M-magasin och 117 glada damer på Mallorca. 
Allt gick jättebra. (utom att lilla medföljande mamma 86, både hann fylla år och ramla och slå sig illa) 

Men nu finns det en hel del gulp i livet. (du vet, gulp, svälj) 
Gulp 1. D
enna vecka är klar och jag är färdigtränad (sjukt mkt träningsvärk!) så är det helt klart, det är bara tre veckor kvar innan den Stora resan börjar, dvs då jag påbörjar min vandringsresa tvärs över Spanien, 85 mil, ensam. Hjälp.

Kan inte låta bli att tipsa om träningsveckan, förra veckan,  denna galet roliga resa för övrigt, vi har under en hel vecka fått dansa 2 ggr per dag med  Ann Wilson och Dermot Clemenger och däremelllan gympat med Madelein Månsson och flera andra stationära tränare. Häng med på detta nästa år, du kan boka redan nu! M-magasin. )

Men gulp, idag var jag och köpte ny ryggsäck.  En lättviktvariant,  eftersom jag bara kan bära 10 % av min kroppsvikt och det blir i runda slängar 7 kg.
Inte mycket kläder för att ha under en månad.
Jag har en kompis på Mallorca som oroar sig mest för hur det ska gå med åtgången av trosor.... jag tänker att de två topparna, två shortsen och två trosorna får tvättas varje kväll och hängas på ryggan  för att torka. Ja, ni ser ju bilden framför er,  eller hur... suck.
Jo, jag erkänner det villigt, jag har masiva fjärilar i magen.
Och maten, hur ska det gå med maten? Jag äter ju fortfarande runt 800 kcal efter drygt tre månader. Dels för att jag mår så bra av det, dels för att jag vill veta vad som händer med kroppen under en längre period när man samtidigt tränar hårt. (just nu 4 ggr/vecka).

Gulp 2. Ska jag hitta mat på vandringen som passar mig? Som en enkel pilgrim så ska man väl äta det som bjudes, läs pasta och bröd, typ.
Jag får väl köpa grönsaker på vägen och ha som stödmat tänker jag.
Efter en vecka på hotell på Mallorca (med suverän buffé) så var det ändå väldigt skönt att vara hemma i egna köket och får rå sig sig själv.
Jag laddade upp med massor av grönsaker och har förutom morgonägget ätit en stor tallrik bladspenat, surkål, kimchi och bönpasta.
Happy days med andra ord.  

Gulp 3. Relation. Hur håller man en relation igång under mer än en månad? 

Gulp 4. Glömde jag att säga att jag tackat ja till att göra en ny sk magbook (korsning mellan magasin och bok) för Expresssens räkning, med 80 (!) recept och bilder, innan jag reser iväg? Megagulp. Hur ska jag hinna? Hur ska jag få ihop dem?

Klädgulp. Se bilden. Så tänker jag gå min Pilgrimsvandring. I mina fina funktionskläder, design Röhnisch. (inte sponsad) 
Men visst är det sjukt snyggt att gå i funktionskjol istället för shorts?

Ett sista gulp. Knägulp.
Jag testade att under tränungsveckan på Mallorca inte ta med mig grönt multipulver, det sk Bioracolous och mitt proteinpulver gjort på kollagen och jag fick genast tillbaka mitt väldigt onda i lederna av artrosen. Nu funderar jag på hur sjutton man ska kunna släpa med sig pulver på en månadslång vandring? 
Nu måste jag tänka...
Kul att det funkar så bra, mao. 

Vill du hänga med på hälso och viktresan med 8/800 så gå gärna in på den slutna FB gruppen med samma namn, eller kontakta mig! 

kram!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-