Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Hopp och skutt på Mallorca

Måndag 1 maj
Hoppar och skuttar på Mallorca! 117 härliga damer för M-magasins räkning och jag är med som representant för tidningen och mitt jobb är att vara mystant, dvs på alla att trivas och må bra. Härligt jobb eller hur?
Med påresan är förutom då Amelia Adamo sjäv även Ann Wilson, Dermot Cleminger och Madeleine Månsson. Ett galet bra supergäng med andra ord!
Jag hoppar och skuttar hela dagarna och får massor av egen träningstid vilket känns bra inför långresan.
Maten går utmärkt, jag håller mig bra på mattan, dvs 800 kcal genom att frossa i alla grönsaker som finns på de dignande buffeborden.
Idag är det lilla mamseluttans ( som är med på resan) födelsedag och ikväll blir det kalas på lokal med massor av grillade skaldjur. Då rymmer vi från hotellet och allt vad hopp och skutt heter...

  • Madeleine Anderberg » Är du i skrattzonen?:  ”Tips! Solo-middag! Oaxen Slip på Djurgården kör solokväll en gång i veckan under..”

  • Veca » Är du i skrattzonen?:  ”Åh Cathrine, jättekul att läsa din blogg (o andra sociala medier)! Sörjer att ly..”

  • Mira Grgic » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Fint skrivet Cathrine. Nej man kan inte dejta sig ur separations sorgen, vilken..”

  • Carina » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Hej. Nej man kan inte dejta sig ur en sorg. Men dejting och att, i en relation,..”

  • Sarah » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Underbart inlägg. Stor igenkänning för mig. //singel vid 48 ”

-

-