Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Ouiii, det går fort nu! 

IMG_0016 IMG_0016

26 april.
Ouii, (ett sådan bra ord, det beskriver så väl precis vad som händer)
Ni vet när det suger i magen av fart, glädje och en aningens för fort.

Nu är den slutna FB gruppen 8/800 sjösatt. Varmt välkommen att ansluta dit. Där är jag mer personlig (om det nu är möjligt) och det ger framför allt dig möjlighet att ventilera allt som har med Mosleymat och 8/800 att göra. Dela med sig och ställa frågor till gruppen.
Det ska bli spännande!

Vidare så är det ju "hopp och skutt" resa med M-magasin som ligger i pipelinen just nu. Avfärd tillsammans med lilla mamma och 120 härliga damer mot Palma på lördag morgon.
Nytt för en del är kanske att jag ska vandra Caminon med Tara-läsare i slutet av september. Vi går de sista 11 milen mot Santiago och får på så vis vårt pilgrimspass. Det blir en bekvämare vandring än den jag gör själv i juni eftersom ryggsäckar transporteras och vi bor på riktiga hotell och inte i sovsalar.
Jag vet att det finns 2-3 platser kvar på den resan, så är du nyfiken att gå i 5 dagar med mig i september, så häng på!!! Kolla in Taras hemsida och resor.

En fin sommarkropp byggs på vintern. 
Detta läste jag igår och visst stämmer det. jag har ägnat vintern åt att bygga upp kroppen igen, och skulle aldrig klarat det utan den vedervärdigt jobbiga och väldigt effektiva träningen på BECORE. 
Bor du i Stockholm och är sugen på att komma igång med träningen, (det är ju faktiskt 2 fina månader kvar innan det är dags för bikini) så kan jag inte annat än varmt rekommendera detta. Kolla mer på deras hemsida, www.becore.com. 

Tillskott. Jag får ofta frågan om vad jag tar för tillskott. Det är nämligen viktigt att näringstäta (göra den mängd mat man äter så näringsrik) som möjligt när man inte äter så mycket mat. 
Jag tänkte lägga upp bilder på det tar tar på FB sidan 8/800, succesivt. 
Grönt pulver från Marlene Gustawson, nypon och gurkmeja för leder och artros, proteinpulver med kollagen, oxtan olja för hjärnan osv...
Samt självklart D-vitamin, ganska hög dos och mycket essensiella fettsyror, dvs Omega 3.

Till sist, min goda middag igår. Det blev verkligen en "man tager om man så haver"middag med bara det som fanns hemma. och det var inte mycket...
 Basen är ju som vanligt lantbuljong. I den skivade jag ned två gula lökar, ganska mycket vitlök, en bit röd paprika som låg och skramlade i kylen och till sist skivade ned en hel klump färsk ingefära. 
Vidare la jag i lite bönpasta som fick koka med i ca 5 minuter. 
Sedan fodrade jag en djup tallrik med färsk bladspenat, slog den heta soppan över spenaten och pluppade dit en tuva surkål, en tuva syrad rödkål ( Tistelvind) och massor av finhackad färsk grönt. 
Ja, se själv, visst ser det gott ut!
(kylskåstömning) 

Ha en härlig onsdag. Själv så ska jag iväg och hjälpa en ny kompis att välja ut kängor för hon ska med på Caminon i september. 
Hänger du också med så följer jag gärna med dig också och väljer kängor! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-