Screenshot 2017-12-01 10.40.33

8/800 växer! Ny bok, nya följare, ny FB sida! 

879964A6-8228-4D02-BC09-3AE6F1764996 879964A6-8228-4D02-BC09-3AE6F1764996

24 april. 
Det är nästan så man får nypa sig i armen!
Vi växer så det knakar. Massor av nya glada, friska - och allt smalare människor som upptäckt 8/800. 
Mosleymetoden som faktiskt fungerar. För alla. 
Nu ska jag göra ny bok, en sk magbook för Expressen, en uppföljning av Succemetoden, för er som till äventyrs hittade den i butik.
 
Jag tänker även starta en sluten FB grupp där alla kan få en möjlighet att dela med sig av egna erfarenheter, tips, recept, bilder och annat som gör att vi kan coacha och hjälpa varandra till bästa hälsan och vikten.

För min egen del så börjar det nu bli allt mindre tid inför Caminon och "Den långa vandringen"... fjärilar i magen ska villigt erkännas.
Innan dess så åker ju min lilla mamma och jag på "hopp och skutt" resa med M-magasin nästa vecka och sedan är det 55 bilder och recept som ska fixas innan avresan. Jag får nog ta med datorn och skriva på kvällarna under vandringen.
  

En fråga på mejlen, ang mitt begrepp "näringstätning". Det jag menar med vikten av att näringstäta maten är att när man inte äter så mycket så måste all mat ha en "mening" man har helt enkelt inte råd med "fluff". Dvs, spenat istället för isbergssallad. Bra grönsaker med högt näringsvärde. Finfördela grönsaker som gör att upptaget blir bättre. Bra kvalitet på kyckling. Ekologiskt där det är möjligt. Näringstäta drycker i form av lingon och rödbeta från Wellnox. Grönt Bio pulver blandat med nypon, gurkmeja. Näring, näring, näring.
 
Själv så har jag haft en härlig helg, tillsammans med den som kan vara början på  en ny relation. Jag tänker att det är en välsignelse att i min ålder (59) fortfarande få känna samma pirr i magen som när man var 19. Ingen vidare tajming dock, men det har väl å andra sidan aldrig varit min starka sida, så varför ändra på ett (inte alltid så vinnande) koncept...
Hur som helst så har det promenerats en hel del, jag måste ju gå in kängorna och vänja mig vid långa dagsturer till fots. 

Middagen i fredags blev riktigt bra. Moules (blåmusslor) kokta med fiskbuljong, en skvätt vitt vin, pyttelite grädde för den som så  önskar och massor av grönsaker att bli mätt av, eftersom det inte blir något bröd eller pommes till musslorna.
Jag borstade och sköljde 1 kg musslor. Fräste först mycket lök, vitlök, fänkål och blekselleri i en stor kastrull med en skvätt olivolja. I med musslor, en skvätt vitt vin, fiskbuljong  och ett par skedar grädde och lät alltsammans koka i ca 5 minuter. 
Toppa med massor av persilja och njut. 

Nu är det dags att ta itu med FB gruppen. Den kommer heta 8/800 Mosleymetoden. 
Vi ses där! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-