Screenshot 2017-12-01 10.40.33

10 kg på 12 veckor,  blåa underkläder,privatliv och på restaurang när man går på 8/800 

Japp, så hade man då fyllt år, och det gick ju bra det också. 
Inte som jag hade tänkt, men som bekant så blir ju inte livet som man har tänkt sig. Ibland blir det ju faktiskt bättre...
Betänk alternativet brukar jag säga.


Så blev det. För min del blev det i alla fall en underbar promenad med sonen i Hagaparken och present i form av reseetui med handduk för resan. Allt måste ju vara lättvikt och och snabbtorkat. Jag är så sjukt taggad för min Caminoresa och går nu varje dag flera timmar med kängorna. 
Sedan blev det bästa presenten till mig själv, snygga underkläder. Några av er reagerade på det faktum att jag la upp en bild på dem. Flera gissade rätt märke, snyggt jobbat.
Andra försöker läsa mellan raderna och lista ut hur jag egentligen mår just nu. Jag brukar säga att jag väljer att vara väldigt personlig men aldrig privat. Det är en stor skillnad.
Min lunch på Urban Deli på Sveavägen är en favorit. Älskar när man kan peka och välja själv vad man vill ha i lunchlådan. Jag väljer numera 90% vego, och det är faktiskt inget medvetet val utan helt automatiskt när jag börjat lyssna på kroppen. I lådan hade jag plockat ihop syrade grönsaker, en omelett med rödbeta och fetaost (vrålgod) och en klick raw broccoli med nötter. Frön över alltsammans. Jag åt inte alltsammans, men nöjd hela dagen. Vilka smaker de sätter på UD!.  Vill kroppen däremot ha en bit fisk eller kyckling så är jag väldigt serviceminded och fixar det direkt! 
(igår kväll ville den ha den dock ha ostron och champagne, och det fick den. Man ska vara snäll) 
För till syvende och sist. man får inte roligare än vad man gör sig. Så enkelt är det. 

Planera. Det är nog the keyword när det gäller att äta ute så länge man går på 8/800. Ta reda på vad som går att äta dit du ska. Kolla menyerna på nätet. Välj ställen där du vet vad du kan äta. Ha kontroll. Det är i kontrollförslusten det händer tråkiga saker. 

Ät näringstätt. Se på bilden på min lunch. Förutom lunchen som var helt perfekt och låg på ca 200 kcal, så hade jag valt näringstäta drycker som grön drink med gröna grönsaker och en liten shot med gurkmeja och ingefära som jag blandar ned i den stora flaskan. Alltsammans för att få i mig så mycket näring som möjligt på de 800 kcal/dag. Det måste finnas bra näring i de få kalorier du äter. Näring som kroppen lätt kan ta upp och använda som drivmedel för dig när du vill träna och hålla dig pigg och aktiv.  

 Bästa presenten. Den allra bästa presenten jag fick igår har jag givit mig själv. (jodå, de blå underkläderna är också ljuvliga) Men den bästa presenten är ett nytt liv. Bättre vikt, minus 10 kilo på 12 veckor. och framför allt en muskeltoning som gör att den numera mindre utfyllda huden har ett nätverk av muskler att hänga upp huden på, om du förstår vad jag menar. Här gäller det ju att i min ålder få huden att "spoinga" med in i igen och bli mjuk och elastisk, inte torr och slapp. Jag smörjer dessutom in huden varje dag med bio oil från apoteket. Ni vet sådan där olja som man har för att förhindra bristningar. Den är helt perfekt!
Men inte bara bättre vikt. Bättre träning. Jag går ca en mil varje dag. Jag har ett mål med min träning. Jag ska vara i mitt livs bästa form när jag går pilgrimsvandringen, 85 mil i juni, till Santiago de Compostela. 
Jag tränar 3-4 ggr/vecka och fått upp en kondition som är helt ok. 
För min del handlar det om att i mitt huvud definiera hur jag vill att mina (förhoppningsvis iaf) nästa 20-25 år ska se ut och hur jag vill välja att leva dem, om jag har ett val. 
Hur ser dina val ut? Vad väljer du?
Vill du sitta ned en stund och fundera kring dessa frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, så träffas vi. Här eller via nätet och pratar vidare.
Tills dess. Lev livet. 


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-