Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Första gruppen är i mål! Hurra för oss och supereffektiva metoden 8/800 by Mosley

Jäklar vad lycklig jag är! Ett nytt gäng damer, numera ca -10 kg lättare,, lämnade mig igår kväll. Första omgången av damer som gått min (och Michael Mosleys) kurs är nu färdiga.
Det var med så stor glädje och stolthet jag satt och lyssnade på dessa kvinnor igår kväll.
Javisst, smala och fina (igen) minst -10 kg hela bunten, men framför allt med ett helt nytt mindset. Till saken hör ju att jag jobbat med viktfrågor och coaching, kostrådgivning i minst 15 år, men jag har aldrig hört det jag fick höra igår kväll, tidigare.
-Cathrine, fattar du att denna metod påverkar psyket och går på djupet som inget tidigare, sa en av damerna med egen terapeutbakgrund.
Jo, jag börjar förstå det nu.

Jag ska villigt erkänna att det var på ganska skakiga och osäkra ben jag startade denna första grupp i mitten på januari. Många frågor och en del tvivel virvlade i mitt eget huvud. Skulle jag köra denna tuffa metod själv? Jag som aldrig räknat en kalori i mitt liv och fnyst åt Viktväklarna och allt vad fettreducering hetat. På detta en nylig separation och sorgsenhet över allt som inte blev, och känslor som effektivt ( eller nåja) dämpats med mat - och vin. Skulle jag fixa det här själv var en relevant fråga.
Nu tre månader senare, med egna tappade kilon, en nyfunnen självkänsla (nyfunnen kärlek) ett helt gäng kvinnor i olika stadier, i olika grupper, på väg mot bestående och stabil viktminskning, mängder av hälsobonusar som lägre blodsocker, lägre blodtryck, lägre vilopuls. Mindre belastning på mage/tarm på grund av den gluten och laktosfria kosten, mindre belastning på hjärta/kärl pga av minskad mängd fett.
Och ett helt nytt mindset som jag aldrig sett tidigare.
Jag är helt enkelt, enkelt utryckt, helt blown away. Glad, lycklig, stolt.
Bloggar idag via telefonen då jag var klantig nog att starta ett uppdatering av datorn som tar 30 min. Grrr...
Ber därför om ursäkt för om det ser konstigt ut.

Dagens bild är (som du ser) inget recept med väl en ätlig blomster/grönsakskvast till mig och alla de modiga kvinnor som vågade följa mig och Michael Mosley och 8/800 ( 800 kcal på åtta veckor).
All min respekt.

-

-