Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Efter en tid i hallen...

IMG_7040 IMG_7040

9 veckor med Mosley

Jag har tillbringat helgen med underbara och kloka Mia Lundin och 20 andra kvinnor och pratat hormoner, kvinnohälsa och samverkan i framtiden. 
(fortfarande småhemligt men jag berättar mer när jag får).


Det jag bär med mig från helgen förutom all klokskap och kunskap inom hormon och kvinnohälsa är något Mia berättade om sig själv och en flytt hon gjorde för ett par år sedan i USA. 
Efter ett uppbrott och flytt så var hon lite "lost in space" och fick då det kloka rådet att när universum stänger en dörr så öppnas ett fönster så småningom, MEN  dessförinnan är man tvungen att stå i hallen en stund och hänga tavlor...
Jag känner själv precis exakt så, jag har stått i hallen nu i ganska många månader och "hängt" tavlor, och väntat in mitt fönster. 
Men plötsligt så, en vacker vårmorgon så öppnades det där fönstret och utsikten från där jag befinner mig idag, ja den ser alldeles, alldeles underbar ut. 
Och jag är försiktigt, väldigt lycklig.

Det finns många orsaker till glädje och lycka. En av dem är naturligtvis att alla mina klienter som börjar med Mosleymetoden mår så bra!!! 
(inklusive jag själv)
Friskare, piggare, smalare. Hälsoeffekterna är så många.

oj, halva inlägget försvann visst nu i luften....

Det andra som verkligen gör mig yr av glädje och lycka är det faktum att jag bestämt mig för att gå ensam Pilgrimsvandringen i juni. En månad själv med ryggsäck och ett par vid det laget väl ingånga kängor. 
Men mer om resan, målet och orsaken i morgon. 

Stor kram till er alla där ute som jobbar med era hälso och matmål. Det kommer nya recept imorgon!!!
Cathrine 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-