Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Den perfekta brasan, sniglar, musslor och 800 kcal. Eller inte...

5 veckor och 4 dagar
Jag har faktiskt fått beröm för mina fina brasor! 
Härnere på Mallorca, iaf i huset det jag bor, är det inte mer än 14-15 grader på morgonen när man vaknar. Då är det bara att försöka fort som ögat komma i en varm träningsoverall och ta sig ned till köket fort som sjutton.
Efter någon halvtimme är det full fart i köket och det sprakar ljuvligt från öppna spisen och brasan. 


Igår var det ännu en av de där varma vårvinterdagarna här med sol och blå himmel, men nu ser det inte så kul ut och på nyheterna säger de att det kommer regna brunt Sahararegn i dag eller imorgon. 

Maten igår gick tyvärr inte lika bra som vädret....
2 ägg, 2 glas tomatjuice till frukost, 7 skivor parmaskinka och 2 glas vin små glas) till lunch och vips hade hela dagsransionen av kalorier gått åt vid 15-tiden...
Vad göra?
Jag löste det med en tallrik pilliga sniglar, några piminetos de Padron och ett par blåmusslor. Mättande och mycket gott. (bild på Insta för den som vill se sniglarna, följ mig gärna, cathrineschuck) 
Det blev iaf en dag med lågt blodsocker och ett mycket glatt humör.
Sådant räknas också. :-)
Nu iväg upp på rummet och skrämma grannarna med några "Jumping Jacks" och ett eller två varm med "7 minutes" och en rejäl promenad om inte det bruna regnet hinner ifatt oss.

Kvällen vågar jag knappt tänka på, men det ska nog gå bra med tanke på att det bara blir fisk och skaldjur på underbara Parrada del Mal (hett tips!) och massor av tokiga och roliga svenska kompisar! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-