Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Perfekt Mosleymat, träning och 800 kcal!

5 veckor och 2 dagar
Burr, det är trots all sol på dagarna kallt som satan på natten och bor man i ett stort gammalt stenhus och veden är slut efter vintern, så är det jätte,jättekallt här på Mallorca.

Men då är det bara att göra ännu fler "Jumping Jacks" från appen "7 minutes" och hålla sig varm. 

Jag får en hel del frågor både privat och här på sociala medier om träning, hur mkt jag tränar och vad man orkar med när man "bara" äter 800 kcal/dag. 
En hel del, om du frågar mig!  
Jag PW en timme varje dag, ca 12-15.000 steg. Det går utmärkt att gå i rask takt med denna mängd energiintag.
Sedan jag på privatpilates en timme/veckan, och den är lågintensiv, där är fokus på många och sega repetitioner för att bygga upp coren. Jag har blivit helt besvärsfri efter mitt diskbråck som läkarna ville operera. Fantastiska Leana har tränat mig tillbaka till en superstark bål som bär upp ryggraden och håller den på plats. Har du också ryggproblem, börja med att söka dig till Catarina johansson, bästa kiro/napra om du har turen att bo i Stockholm. Hör gärna av dig för tel.
Vidare så tränar jag på ett ställe som heter Becore och det är skittuff träning. MEN det är 2 ggr i veckan och då preppar jag noga med ägg både före och efter träning och massor av vatten, då det går faktiskt utmärkt. 
Vidare så rekommenderar jag verkligen att man laddar ned appen "7 minutes" på padda eller telefon och varje dag kör ett eller två små 7 minutare. Du blir björnstark på ett par veckor. 
Följer man och läser Dr Mosleys bok Blodsockerkoll så rekommenderar han träning under en period som denna. 

Dagens mattips är som du ser skaldjur. Näringstätt, energisnålt och väldigt mättande! 
Vitsen med denna blogg och de matbilder jag lägger ut är att även du som känner dig inspirerad att göra samma sak förstår att det går utmärkt att leva ett vanligt liv utan att behöva göra trista matlådor eller äta råa grönsaker i två månader! och absolut inte behöva sitta hemma och plåga i sig den maten som Mosley rekommenderar i sin bok. Det är engelsk tråkmat. 
Lunchen igår blev en liten "babysallad" på stan i Palma, förvånad själv att jag blev mätt på den, men det funkade faktiskt. Bild på Insta för den roade. 
Middag på en favoritrestaurang i Puerto Andraitx som specialiserar sig på skaldjur från Gallicien. 
Det du ser på bilden är varm nykokt krabba, de avlånga rakbladsmusslorna navajas och naturligtvis den ljumma bläckfisken pulpo a la galliega. 
Bon profit! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-