Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Kumquats, Mallorca, Mosley och 800 kcal

5 veckor och 1 dag.
Det är en ljuvlig tid på Mallorca just nu! Överallt blommar mandelträden och det känns som att gå i fält av rosavita moln. 
Jag är ute hela dagarna, vandrar i bergen, träffar goda vänner på långa hundpromenader och bara njuter.


Maten går utmärkt. Äter som de övriga i huset, bara mindre portioner och mer sallad. Hittat ett underbart träd i trädgården hos min kompis, fullt med mogna kumquats. Så denna vecka är det kumquats som "mitt godis". Förra veckan var det granatäpplen. 

Dessa fem veckor med Mosleymat och 800 kcal är väldigt spännande på många sätt. Jag har blivit mycket mer lydhörd till vad kroppen mår bra av och gillar. Tog en ostbit igår som jag gått och spanat på nu ett par dagar och varit väldigt sugen på. Ingen bra idé. Efter 5 veckor utan mejeriprodukter beklagade sig magen verkligen å det livligaste och jag är fortfarande rund och svullen efter det försöket.
Märker väldigt tydligt att kroppen just nu mår bäst av  fisk och grönsaker. Blir dessutom mätt på mycket mindre mat än tidigare. 
Alltsammans bra, upplever jag. 

När det gäller "7 minutes", och min hopp och skuttutmaning så går det alldeles utmärkt. Jag hoppar, viftar och skuttar och och ned på stolar med stor frenesi! 

Nu mot Palma och  dejt med mina storstadskompisar här nere. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-