Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Mosley på Röhnisch, lunchtips, nästa veckas utmaning! 

4 veckor och 5 dagar
  Väl hemma från min finlandskryss (vilket var så otroligt mycket trevligare än vad jag hade kunnat föreställa mig) så var det dags för min första föreläsning, på Rönisch brand store, om Michael Mosley och hans nya bok om blodsockerkoll och 800 kcal i åtta veckor.
60 mosleysugna damer, wow vilket gäng! Så kul att få prata om det som just nu är väldigt aktuellt för mig då jag själv rullar runt på just 800 kcal/dag.

I går gick jag på helvetesträningen efter föreläsningen och då passade jag på att peta i mig ett ägg före träningen och ett efteråt. ( jag ramlade inte av maskinen denna gång) Det gick faktiskt riktigt bra att träna på det viset. Massor av vatten, både före och efter. 
Igår kväll blev det grönsakssoppa och glasnudlar, inte det godaste jag gjort, men helt ok. En stor sallad med surkål, böngroddar, bladspenat var helt klart höjdpunkten på kvällen, tillsammans med Mandelmans på TV! 
Märkligt att känna att kroppen när den själv får bestämma numera föredrar kokt framför stekt mat och helst vegetariskt och fisk. Jag äter väldigt sällan kött om inte kroppen säger till och ber att få lever för att den behöver mera järn. Kroppen är ju så klok när man lyssnar på den. 
Dagens tips är enkelt. Var inte rädd när du äter ute. Iaf inte så rädd som jag var när jag skulle iväg på båt, utanför min comfort zone. 
Dagens tips är helt enkelt att botanisera i livsmedelsbutikernas salladsbuféer, där man väldigt enkelt kan plocka ihop till en superhärligt lunch med sallad, bönor, ägg och massor av grönt! 
Ikväll blir det ett glas vin på AW, men förmodligen lika trist som förra fredagen då jag gick hem efter ett glas, helt enkelt inte sugen på mer vin. Vilket gjorde min kompis PG lite besviken kanske. 
Imorgon åker jag till Mallorca för att scouta inför nya resor och då blir det en utmaning att bo hos min bästa kompis Heather i Andraitx utan att äta för mycket av hennes sanslöst goda mat!
Så roligt för hon tror faktiskt inte att jag k a n laga mat egentligen,  och släpper aldrig mig i närheten av hennes grytor och kastruller. Jag leker med i denna villfarelse och njuter för fulla muggar av att inte behöva laga någon mat! 

Jag har dessutom givit mig själv och mina damer i gruppen en utmaning, 2 varv varje dag på appen 7 minutes! 
Så stay tuned nästa vecka för rapport om det! 
Stor kram!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-