Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Enklaste - och godaste middagen hittills! 

Nä, det blir inga rosor eller Valentinhjärtan för min del. 
men man får istället glädja sig åt allt det andra som är desto roligare istället. 
Som tex att hela vikt och hälsogruppen som nu är inne på sin fjärde vecka (av åtta) mår så bra och alla är så glada. 
Den underbaraste kommentaren kom från en av dem som spontant utbrast hur roligt det var att gå och handla numera, - min kundkorg är ju så fin, den är ju fylld av grönsaker och så vacker nuförstiden! 
Ja, det är sant, vi äter ju så otroligt mycket mera grönsaker nu än vad vi alla gjorde tidigare, och bara det är ju en hälsovinst i sig. 
Vill du också anmäla dig till nästa Mosleykurs som börjar 6 mars så är det bara att klicka här. 


När det gäller kvällens middag så finns det en historia bakom den. Det är nämligen så att både jag och min son är galet förtjusta i Paolo Robertos Arrabiata-sås, en stark röd tomatsås som Paolo säkert har tänkt till pasta. Vi äter den med bönpasta eller som här igår kväll så fick den bli stomme till världens snabbaste - och kanske godaste fisksoppa!
I en kastrull varmde jag 2-3 dl lantbuljong ( Rene Voltaire´s) och la i 2 nävar fryst, tärnad torsk och lax (finns färdig i påse) samt hyvlade ned en bit zucchini i grova bitar. Detta fick puttra på låg värme i 8-10 minuter eller tills fisken var tinad.
Sedan bottnade jag en liten soppskål med en rågad matsked av den starka tomatsåsen och hällde sedan lantbuljong och fisktärningar över alltsammans. Det blandade sig perfekt i skålen och jag fick den bästa - och snabbaste fisksoppan till middag!
Tillsammans med en sallad på böngroddar, bönskott, gurka, tomat, röd paprika och Franzéns kimchi, lite limejuice och olivolja blev det världen bästa måndagskväll.
Man får uppvakta sig själv när ingen annan gör det.
Kärlek till mig!  
Glad Alla hjärtan på er! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-