Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Hurra! Snart 4 veckor med Mosley!

Ja, det är ju inte klokt egentligen men på måndag har jag och min underbara grupp faktiskt kört Mosley och 800 kcal i 4 veckor, dvs halva tiden. 
Helt otroligt. 

Det har gått både lättare och svårare än vad jag trodde. jag har framför allt lärt mig massor om mig själv. Ovärderlig kunskap för att kunna förmedla och hjälpa andra klienter på mottagningen som vill börja med denna metod. 
Enklare på det viset att jag har hittat en lunk som passar mig. Vet numera att jag alltid måste ha kokt ägg hemma. Det finns också alltid morötter, bladspenat, surkål och blekelleri hemma för stooora sallader varje kväll. Igår kväll blev det "bara" sallad, förstärkt med en avokado och 1 dl linser. Det finns också alltid kokosvatten och tomatjuice för att jag saknar mitt middagsvin.

Jag vet också att jag klarar mig under dagen med bara juice och buljong och unnar mig god middag på kvällen, då jag är hungrig. Äter numera bara när jag är hungrig.
Det går utmärkt att träna iaf.

Vikten har gått nedåt i hälsosam takt med ca 1 kg per vecka och det är väldigt viktigt att veta att det inte går fortare än så, för då hinner huden med och förblir smidig. Tänk dock på smörja in dig med Bio oil från Apoteket så slipper du du slapp hud. 

Till sist, dagens receptskiss (alla recept med bild kommer i en magbook från Expressen om ett par veckor). 
För du vet väl att du kan unna dig de ljuvligaste pannkakor under dessa veckor?
Enkelt!
Vispa ihop 1-2 ägg med 1-2 tsk vanlig creme fraiche och en gnutta salt. Stek pannkakorna i en gnutta smör i bra teflonpanna.
2 pannkakor gjort på 1 ägg och 1 tsk cf plus bär ger 185 kcal.
Happy days!!!!
 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-