Screenshot 2017-12-01 10.40.33

800 kcal per dag och tillskotten

aj, aj, aj! Ont i hela kroppen idag efter ett mördarpass på Becore. Det är verkligen träningsformen från h-t, men jäklar vad effektivt det är! (läs, man får en killerkropp på nolltid) Och det vill man ju...

Ett ägg och ett stort glas grönsaksmoothie och du har helt klart så mycket kraft och ork att genomföra ett riktigt styrkepass. Jag går dessutom 10.000 steg per dag och det är ju minst 1 timmes mycket rask promenad per dag.  

Just nu är jag därför extra noga med mina tillskott, tänker att man måste verkligen förse kroppen med all den näring den behöver för att orka det jag ber den utföra på dessa 800 kcal.. 

Varje dag tar jag dubbel dos av Omega 3, av ett märke som jag köper på nätet, av en väldigt duktig engelsk PT Tom Oliver, som jag känner väl och litar på. 
https://www.tomolivernutrition.com

Ganska rejält också av D-vitamin (D3) minst 5.000 IE.  
Vidare så kör jag ihop en rejäl grönsakssmoothie varje dag med 1 dl Rå Lingon
och 1 dl Rå Rödbeta som jag köper i 3-litersdunkar typ bax in box, från Wellnox på nätet. (lingon för att reglera blodsockret och rödbeta för att reglera blodtryck, läs gärna mer på Wellnox hemsida)

Dessa två drycker är basen för min smoothie. Sedan lägger jag i 1 msk Bioracoulus (finns att köpa hos Ola Lauritzon´s GI affär på Sveavägen) och det är ett grönt näringpulver som jag sedan berikar med 1 tsk nyponpulver och 1 krm gurkmeja om jag inte hittar färsk gurkmeja. Nypon och gurkmeja är för leder och artros. 
I drinken har jag sedan färsk ingefära, ganska mycket,  citron eller limejuice eller 1 msk färsk surkål,( för en bra mag och tarmflora)  en näve grönkål, en näve bladspenat, blekselleri och de grönsaker som finns hemma och till hands, typ röd paprika och tomat. 
Mosley själv rekommenderar "Tre kopps smoothie, med 1 kopp kokosvatten, 1 kopp bär och 1 kopp grönsaker". Jag tror att boken är dåligt översatt och det egentligen menas 1 cup , men det spelar ju ingen roll....
Gott blir det hur som helst! 
Jag är i alla fall sjukt nöjd med min lilla mixergrunka som jag köpte på ICA häromdagen. Så fiifig! Den är bara liksom en svart liten maskin som man får två fina behållare till som man även kan försluta och ta med. Kostade under 200 kronor om man har ICA kort. Bara att skruva på kniver, vända på och köra! Märket är OBH Nordica. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-