Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Lördag - Mosley och jag trallar vidare

Lördag och ett utmärkt tillfälle att "samla" lite extra kalorier! 
Jag använder appen Nutris och har ställt in den på 800 kcal. Sedan är det superenkelt att under dagen snabbt knappa in på telefonen vad jag har petat i mig. 
OM man sedan även lägger in sin träning så händer det roliga saker! Man får plötsligt "bonuskalorier" och det är ju alltid kul att kunna unna sig något litet extra så här en lördag. 
Gårdagen gick utmärkt, fotogaferingen av nya Mosleyboken fortsätter och jag hann tom med ett AW med vänninorna. Det blev en räksallad för min del 200 g skalade räkor och lite grönsaker, 160 kcal. Inte så farligt, så jag unnade mig ett glas vitt á 106 kcal. 

Idag blir det knepigt. Jag ska följa med en kollega på en Food Tour i Gamla stan och gå med och äta av det som turen innehåller. Jag bävar! 
Grundat med en soppa, Spoon, 250 kcal. 

Mitt lördagsgodis jag bjuder på idag är från nya magbooken från Expressen och blir ugsbakade ägg i form med bladspenat och varmrökt lax. Superenkelt. Fyll formarna med en näve rå bladspenat, 50 g varmrökt lax och toppa med ett helt ägg som du knäcker ned över spenat och lax. Riv en gnutta parmesan över alltsammans och toppa med salt och peppar. Grädda i 200 grader i 15 minuter. 200 kcal. 
Glad lördag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Klimakterieportalen » Torrfitta? Moi? Nope!:  ”Mycket bra skrivet och väldigt viktigt att kvinnor får information om detta! Tyv..”

  • Britt Johansson » kärlek vid 60:  ”Hej, jag år bosatt på Mallorca, Puerto Pollensa sedan 35år tillbaka. Älskar att ..”

  • Maria » kärlek vid 60:  ”Underbara Du som sprider denna Inspiration!! Tänk sååå många som stänger ner, sl..”

  • Helen » skönheten ligger i lagningen:  ”Så sant det du beskriver, ta tillvara på varje dag, varje minut som om de vore d..”

  • Celine » Tomtar på loftet:  ”Apropå dra till sig en viss typ av män så är det väl som ordspråket ” Fega män f..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-