Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Äntligen fredag - med Mosley!

Japp, då har man klarat en kväll på stan utan större haverier. 
Först ut igår var ett väldigt trevligt mingel på tidningen M magasin. Det blev ett kvarts glas bubbel och sedan vatten i glaset. Det fanns inga grönsaker på buffén men väl päron (tänkta till goda kex och ost). Så det blev ett par skivor päron. 
Sedan långa benet ned mot stan för att möta syrran och få se The Book of Mormon tillsammans på Chinateatern (tack Vicky om du läser detta !) Vilket jäkla föreställning! Såå bra! Kanske bästa musikalen jag sett, överhuvudtaget! ( och jag har sett en hel del).
MEN det gällde ju att peta i sig någon på vägen... inte helt enkelt. 
Det blev en pytteliten sallad på Coffee/Espresso House typ en handfull bulgur grönsaker och fetaost. Det kan inte ha varit med än ca 220 kcal där.
Ett litet glas bubbel till (de är luriga de där glasen men minst en hundring går ju där. Tyvärr. Syrran satt och mumsade på rostade, saltade mandlar, men nej. Inte jag. suck.
Hemma vid 23 och då blev det ett hårdkokt ägg, några minitomater och som sällskap till nya superserien Goliath en liten skål med mini keso, mini fraiche och blåbär.
En 800 kcal till att bocka av.
Inte enkelt, men det funkar.  

Här bredvid bjuder jag på ett av gårdagens alster som ska ingå i nya boken jag håller på att snickra ihop. Igår gjorde Cornelia och jag supergoda och smala äggrätter och idag blir det fisk för hela slanten. Det går så himla bra och hon, min gamla kollega från Expressen är så otroligt gullig och duktig. 
Ikväll blir det singelmingel för hela slanten! Happy days! 

De föreställer små portionsomeletter på två ägg, 1 tsk olivolja i pannan och sedan en fyllning med räkor och sparris, en fyllning med 1 dl strimlade grönsaker och en fyllning med 1 tsk riven parmesan och bladspenat. Alla tre snittar på 225-250 kcal. Gott som sjutton! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-