Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Happy days with Mosley

1, 5 vecka på 800 kcal och feeling good! Happy days som Jamie Oliver skulle säga!
Det märkliga är ju egentligen den stora skillnaden i hur jag mår. Trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad som det faktiskt gör. 
Jag äter numera ungefär som tidigare, minus fettet. 
Jag åt tidigare en LCHF likande kost, inte mycket mejeri och inte så mkt fett, kanske mer åt paleo hållet när jag tänker efter. Fast utan socker/frukt. 
Mosley tänker ju i samma banor, här är det ju fokus på kött, fisk, ägg, kyckling och mycket grönt (iaf i min tolkning).
Så menyerna skiljer sig inte mycket åt från hur jag åt tidigare, är väl det jag försöker säga. Men hälsan märker stor skillnad. Undrar varför. Ska bli spännande att se hur mina värden ser ut om 8 veckor. Jag har ju problem med blodtryck och även ganska höga sockervärden.
Igår stod duktiga fotografen Cornelia Nordström och jag ännu en dag i köket, vid grytorna, bakom kameran. Det blir inte mycket motion och träning just nu det ska villigt erkännas. Det är bara handla, laga, skriva och sova som står på schemat just nu. 
Igår gjorde vi massor av goda soppor och det ska verkligen bli min melodi framöver. Jag mådde superbra hela dagen på två stora tekoppar grönsakssoppa. På bilden ser du en fin kyckling som ger härlig buljong till sopporna. Kvällens middag igår blev en stor tallrik bladspenat, surkål, böngroddar, rädisor och blekselleri. Massor av crunch och massor av smaker och jag blev tillsammans med en bit kyckling från dagens soppkok jättemätt. på nästan inga kalorier alls. 
Fast i kväll blir det fest och kalas! Jag är bjuden av underbart gulliga och generösa Vicky på teaterpremiär och ska gå dit med min fina syrra. Då är det fest och jag tänker unna mig ett glas bubbel! Hurra! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-