Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Me, myself and Mosley


Jag märker att fler och fler börjar följa mina inlägg om mia åtta veckor med Mosley och hans metod så därför börjar jag nu Blogga om min hälsoresa i Dr Mosleys fotspår.

Jag känner till Mosley sedan tidigare, följt och avgudat hans TVprogram och faktiskt mött honom i samband med 5/2 boken.
Nåväl. Har man jobbat med LCHF i massor av år så har man lärt sig grunderna och riskerna med ett förhöjt blodsocker. Så när han kom ut med denna bok straxt före jul så var jag snabb som en vessla och köpte boken och lusläste. 
De rader i boken där han beskriver att det är bättre att följa denna metod under 8 veckor är tillsammans med andra, i en grupp satte myror u huvudet på mig och fick mig att börja tänka i andra banor. Tänk om jag skulle testa detta själv och starta en grupp och göra det tillsammans?
Jag har ju haft gruppen med fokus på Helhetsmtoden tidigare så detta forum var inte nytt för mig. 
Så nu i måndags kickstartade jag med ny spännande grupp och följer själv denna medtod i 8 veckor. Det är vad denna nya bloggtråd ska handla om.
Mitt 8 veckor långa projekt med Mosley och 800 kcal i fokus. 
Stay tuned. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-