Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Me, myself and Mosley


Jag märker att fler och fler börjar följa mina inlägg om mia åtta veckor med Mosley och hans metod så därför börjar jag nu Blogga om min hälsoresa i Dr Mosleys fotspår.

Jag känner till Mosley sedan tidigare, följt och avgudat hans TVprogram och faktiskt mött honom i samband med 5/2 boken.
Nåväl. Har man jobbat med LCHF i massor av år så har man lärt sig grunderna och riskerna med ett förhöjt blodsocker. Så när han kom ut med denna bok straxt före jul så var jag snabb som en vessla och köpte boken och lusläste. 
De rader i boken där han beskriver att det är bättre att följa denna metod under 8 veckor är tillsammans med andra, i en grupp satte myror u huvudet på mig och fick mig att börja tänka i andra banor. Tänk om jag skulle testa detta själv och starta en grupp och göra det tillsammans?
Jag har ju haft gruppen med fokus på Helhetsmtoden tidigare så detta forum var inte nytt för mig. 
Så nu i måndags kickstartade jag med ny spännande grupp och följer själv denna medtod i 8 veckor. Det är vad denna nya bloggtråd ska handla om.
Mitt 8 veckor långa projekt med Mosley och 800 kcal i fokus. 
Stay tuned. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Madeleine Anderberg » Är du i skrattzonen?:  ”Tips! Solo-middag! Oaxen Slip på Djurgården kör solokväll en gång i veckan under..”

  • Veca » Är du i skrattzonen?:  ”Åh Cathrine, jättekul att läsa din blogg (o andra sociala medier)! Sörjer att ly..”

  • Mira Grgic » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Fint skrivet Cathrine. Nej man kan inte dejta sig ur separations sorgen, vilken..”

  • Carina » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Hej. Nej man kan inte dejta sig ur en sorg. Men dejting och att, i en relation,..”

  • Sarah » Kan man dejta sig ur en sorg?:  ”Underbart inlägg. Stor igenkänning för mig. //singel vid 48 ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-