Screenshot 2017-12-01 10.40.33

#björkjäveln checkar ut!

Många har frågat mig om björkjäveln och hur den kom till. Här kommer svaret och varför det är dags att sluta när det är som bäst.
Björkjäveln finns - och bor bakom Stadion, bakom Sophiahemmet. Från början var det mitt eget sätt att "checka in" och motivera mig att träna. Att ha en daglig dejt med en björk. Något att längta efter och göra en kul grej av. Sedan fick den snart ett eget liv och en trogen följarakara som oroade sig när den inte dök upp i Instagramflödet.
Det viktigaste den surmulne gnällbjörken ändå har gjort har varit att med benägen hjälp av mig få några av er att bli triggade och inspirerade att göra detsamma, dvs ut och röra på er!
Och då har den gode björken - och dess rödlätta lätt morgontrötta kamrat, moi gjort all nytta i världen!
Nu är det dock dags för den gode björken att checka ut, för att ersättas av något helt annat! Stay tuned!

  • Helene i Götet » En sista piruett:  ”TACK för att du så modigt och öppet delar med dig runt dina tankar och erfarenhe..”

  • Madeleine » Jo, skriv utbrändhet också i din resumé:  ”Hej1 Jag tillhör dom som tycker om att läsa din blogg även på fredagar och med ..”

  • Klimakterieportalen » Torrfitta? Moi? Nope!:  ”Mycket bra skrivet och väldigt viktigt att kvinnor får information om detta! Tyv..”

  • Britt Johansson » kärlek vid 60:  ”Hej, jag år bosatt på Mallorca, Puerto Pollensa sedan 35år tillbaka. Älskar att ..”

  • Maria » kärlek vid 60:  ”Underbara Du som sprider denna Inspiration!! Tänk sååå många som stänger ner, sl..”

-

-