Screenshot 2017-12-01 10.40.33

#guidetanten tar nya tag!

Äntligen!!!
Så härligt att vara igång med ny blogg och ny hemsida! Jag kan knappt beskriva hur lycklig jag är att vara "up and running" med något snyggt! Det är ungefär som att tvingas gå ut på stan i något som man v e t är fult och fel, men inte får ordning på. Ungefär så.
Välkommen till min nya hemsida!
Vill du också ha samma fenomenala hjälp som jag har fått så tveka inte att höra av dig så får du bästa namnet på en magiskt duktig tjej som hjälper dig göra en hemsida som sitter som en handsydd designerklänning - på just dig!
Kram från cathrine - a very happy bunny!

  • Helene i Götet » En sista piruett:  ”TACK för att du så modigt och öppet delar med dig runt dina tankar och erfarenhe..”

  • Madeleine » Jo, skriv utbrändhet också i din resumé:  ”Hej1 Jag tillhör dom som tycker om att läsa din blogg även på fredagar och med ..”

  • Klimakterieportalen » Torrfitta? Moi? Nope!:  ”Mycket bra skrivet och väldigt viktigt att kvinnor får information om detta! Tyv..”

  • Britt Johansson » kärlek vid 60:  ”Hej, jag år bosatt på Mallorca, Puerto Pollensa sedan 35år tillbaka. Älskar att ..”

  • Maria » kärlek vid 60:  ”Underbara Du som sprider denna Inspiration!! Tänk sååå många som stänger ner, sl..”

-

-