Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Jag vet vad som är rätt men jag gör ändå fel!

Varför blir jag hungrig
när jag precis har ätit?

Varför kan jag inte
stå emot suget att småäta?

Detta är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.

Under ett antal tillfällen får du verktyg och hjälp att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får vägledning till att förändra det som hindrar dig idag att nå din hälsovikt. Vi jobbar också tillsammans med att stärka självkänslan och minska din vardagsstress. Du förtjänar att trivas med dig själv!

Vad behöver din kropp för näring för att må bra och nå din hälsovikt? Få vägledning och hjälp att skapa en individuell kostplan för just dina behov.

Det finns många frågetecken kring både kroppen, vikten, hälsan och andra personliga frågor och funderingar. Alla vill inte gå i en grupp och ventilera sina innersta tankar, även om många sedan de testat, upplever gruppterapi som helt underbart.

För dig som vill träffa mig i enskild rådgivning så finns det tider att boka både dagtid och kvällar/helger om det är svårt för dig av olika anledningar komma ifrån under arbetstid.

En del kommer till mig för en specifik fråga kring hälsan, maten eller tillskott. Då brukar 1-2 besök, med en månads mellanrum vara helt tillräckligt. Sedan brukar dessa klienter komma tillbaka regelbundet för en ”check up” lite då och då. Ett sådant samtal tar 60 minuter och kostar vanligt terapiarvode.

Kostnad:
1 timme 900 kr.
6 tillfällen 4.800 (du betalar 800/tim)
10 tillfällen 7.000 (du betalar 700/tim)