Screenshot 2017-12-01 10.40.33

Vad är KBT?

KBT = Kognitiv Beteende Terapi
Kognitiv beteendeterapi är en famgångsrik behandlingsmetod inom psykologin. Terapin handlar om att undersöka i vilken mån det egna föreställningarna vi har stämmer med verkligheten eller inte.

Man menar att det vi upplever som ett problem uppstår i sambandet mellan hur vi tänker, känner och handlar. Tankarna i sin tur växer fram ur vår självbild, det vill säga hur vi ser på oss själva och våra brister och tillgångar.

Samtalsterapi

Många klienter kommer till mig i vägkorsningar i livet och vi använder flera olika verktyg, såsom både KBT (kognitiv beteendeterapi) såväl som klassisk psykoterapi, för att nå till en ny och förhoppningsvis bättre plats i livet.

Mat och viktfrågor kan fortfarande finnas med i bilden, men fokus ligger på ett djupare plan och får ses som en rena terapisessioner.

Jag är möjligen en aningens oortodox i min terapeutiska gärning då jag gärna använder redskap som kost, hälsa, mat, motion och de senaste och mest effektiva kosttillskotten för att nå våra mål.

Dessa möten är helt reglerade av klienten. Vi ses först under tre förberedande möten, då först bestämmer vi oss om vi tror att denna terapiform är bäst för klienten.

Tiden är inte begränsad och debiteras per timme.

Kostnad:
1 timme 900 kr.
6 tillfällen 4.800 (du betalar 800/tim)
10 tillfällen 7.000 (du betalar 700/tim)

kontaktformulär

digitala möten vid datorn

Jag finns numera även på den utmärkta plattformen Competencer, och det har visat sig vara ett utmärkt redskap där vi tryggt och säkert ses via förbokade och förbetalda möten, via datorn.

Här finns en kort video om hur Competencer fungerar.

 
Hälsa, terapi och rådgivning hemma i din egen soffa!

Distanskurs!

Jag har länge erbjudit möjligheten att följa Helhetsmetoden på distans och nu börjar det verkligen ta fart!

Med hjälp av Skype, telefon och boken Helhetsmetoden så kan du tryggt följa kursen på distans, vid tider som passar dig.

Du kan även boka enstaka samtal, när du känner att du har frågor eller funderingar, och bara vill ha en timmes konsultation.

Allt detta på distans. Och det fungerar så otroligt bra! Är du också nyfiken på att pröva ett samtal?
"Jag har länge följt Cathrine och använt många recept från olika tidningar samt köpt fler av hennes böcker. Att nu få möjligheten att ha henne som min alldeles egna coach, trots att jag bor i Malmö känns helt fantastiskt!"
Birgitta