Hoppsan! Åtta veckor med Mosley! time flies...

8 veckor...

Himmel! jag hade räknat fel! Det har redan gått åtta veckor! Jippi!!!
Träffade delar av den första Hälsogruppen igår och så här går det nu...


Jag och min fina första vikt och hälsogrupp startade vårt projekt den 16 januari i år och himmel, det har faktiskt gått 8 veckor! 

Åtta veckor på 800 kcal! Hur har det gått?
För min del har det gått helt strålande! jag har gått ned ett antal klädstorlekar, trimmat kroppen som jag inte trodde var möjligt i min ålder (58) och mår utmärkt. 
Åtta veckor utan ris, pasta, bröd, potatis och socker samt 800 kcal bestående av kött, fisk, ägg och väldigt mycket grönsaker har gjort underverk för min del.
Visst har jag gjort medvetna avsteg under resan, men min livsstil och hälsa har dramatiskt förbättrats. Blodtrycket är normalt för första gången på många år och jag känner mig mig lätt och stark i kroppen.
Jag har inte varit hungrig eller sugen någon gång under denna tid. 
För min del kommer jag att till viss del fortsätta med denna livsstil, kanske gå upp till ca 1200 kcal/dag men absolut inte mer. Vidare två flytande dagar i veckan med grönsaksjuicer och buljong.
För gruppen har det varit varierande resultat. En del har gått ned upp till 10 kg (!) på dessa åtta veckor, vilket är helt lysande.
Andra har fått en kickstart till ett bättre, hälsosammare och sundare liv. En del har märkt att det är svårt att följa metoden om man reser mycket eller blir sjuk. Då är det lätt att slira på sina förutsatser.

Fortsättningen då?
Den första vikt och hälsogruppen går "i mål" om två veckor. Nu fasar de ut de 800 kcal och går över på en medelhavskost med två 5/2 dagar. 
Jag tänkte skriva mer om det imorgon till både er och till gruppen. 

Vill du också testa denna metod?
Kontakta mig så coachar jag dig i grupp eller privat. Du kommer nå din önskevikt och önskehälsa på 3 månader. Det kan jag lova dig. 
( så länge du gör som jag säger!) :-)

Idag längar jag efter fräsch sallad och bjuder därför på ännu ett recept ut tidningen/boken "Succemetoden" som ligger ute just nu där tidningar säljs. 

Sallad på belugalinser och granatäpplekärnor
-       Och en massa annat gott grönt.
 
Här får en massa goda smaker samsas med varandra. Knaprig blekselleri, röd paprika och rå blomkål.
Vill du göra salladen ännu mer energität så passar både avokado och grönmögelost bra i detta sällskap.
Servera gärna i en skål av savoykål. Enkelt och väldigt stylish.
 
1 portion
 
ett halvt huvud savoykål
1 dl beluga, puy eller gröna linser
2 dl lantbuljong
1 tsk soja
en bit blomkål
en stång blekselleri
½ dl granatäpplekärnor
en bit röd paprika
dressing: ½ tsk vit vinäger/citronsaft, 1 tsk olivolja, salt och peppar
 
Lägg savoykålhuvudet i en stor kastrull och koka ytterbladen ett par minut. Lossa med vass kniv och låt rinna av.
Koka linserna mjuka i lantbuljong och soja, ca 20 minuter(sojan är istället för salt och för att linsen ska behålla sin fina färg och även form) Låt rinna av.
Finhacka blomkål och paprika. Skiva bleksellerin. Vänd ihop med linser och övrigt grönt.
Lägg savoykålbladet på en bädd av rucola (för att stå bättre) och fyll på med sallad. Toppa med granatäpplekärnor och skeda dressingen över, avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar.
200 kcal








 




 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-